Till salu inom

"redovisningsbyrå till salu stockholm säljes"

Stockholm
Igår

Redovisningskonsult till Na...

Blocket.se
Sundbyberg
4 dagar

Löpande bokföring, Deklarat...

450 kr
Blocket.se
Stockholm
4 dagar

Redovisningskonsult

Blocket.se
Vallentuna
5 dagar

Redovisningschef till Bloms...

Blocket.se
Stockholm
6 dagar

Koncernredovisningschef til...

Blocket.se
Huddinge
12 dagar

Bokföring, Bokslut, årsredo...

450 kr
Blocket.se
Butik Tumba
10 år

Redovisningsbyrå

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Jobb  ·  Stockholm

Ekonomiassistent till expansiv redovisning...

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Ekonomiassistent till expansiv redovisningsbyrå Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med blandade ekonomiuppgifter och vara ett stöd åt de andra i arbetsgruppen. Du kommer främst att arbeta självständigt med leverantör- och kundreskontra men även med avstämningar, kassarapporter och fakturering. Du kommer att arbeta i ett roligt och fartfyllt gäng som i nuläget är fem personer. Du kommer till exempel att: ?  Arbeta med leverantör- och kundreskontra. ?  Arbeta med fakturering ?  Arbeta med avstämningar
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

Redovisningskonsult

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Om företaget Saldo Redovisning är en auktoriserad och miljödiplomerad redovisningsbyrå. Saldo arbetar långsiktigt med sina kunder för ett starkt och givande samarbete med inriktning på våra kunders lönsamhet och varje egenföretagares möjlighet att kunna njuta ännu mer av att just vara egen. Vår filosofi skiljer sig en aning från övriga byråer. Vi drivs inte enbart av resultatet utan också av att varje egen företagare trivs med sitt arbete och sitt företag.I samarbete med Jurek Bemanning rekryterar nu Saldo Redovisning en redovisningsekonom.
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

Redovisningsassistent

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Om företaget M & m ekonomi AB startade sin verksamhet år 2000 och drivs sedan dess av Malin & Mia. m & m ekonomi AB är en mindre redovisningsbyrå med 7 anställda. Vi sitter i fina lokaler vid Slussen idag. Under december 2010 startade vi även upp ett nytt kontor i Avesta där 1 person jobbar. Vi jobbar med alla typer av bolagsformer och gör allt ifrån löpande redovisning till bokslut, årsredovisningar, löner, inkomstdeklarationer, utredningar mm.I samarbete med Jurek Bemanning rekryterar nu m & m ekonomi en redovisningsassistent.
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

Ekonomikonsult till redovisningsbyrå

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som ekonomikonsult kommer du att arbeta självgående med redovisningsuppdrag. Du kommer att sitta tillsammans med andra konsulter i företagets lokaler i centrala Stockholm. Du kommer till exempel att arbeta med: ?  Bokföring ?  Avstämning ?  Månadsbokslut ?  Årsbokslut ?  Deklaration Krav på person Har tidigare arbetslivserfarenhet av ekonomisk redovisning, gärna som redovisningsekonom. Ett krav är att du tidigare gjort årsbokslut.
0 kr
Blocket.se

KunskapsMakten AB - Din redovisningsbyrå

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
KunskapsMakten AB är en liten redovisningsbyrå med mycket goda kundkrets och nöjda kunder sedan 2008. För små och medelstora företag är vi den bästa vän! Utöver vår höga kvalitet på redovisningstjänster erbjuder vi dig ett rimligt pris, god personlig service, nära samarbete med dig och trygghet. Vi är Civilekonom med högskoleexamen och diplom från Civilekonomerna Riksförbundet. Sedan 2008. Företaget har ansvarsförsäkring, kostnadsfritt inledande möten och ett fast pris enligt överenskommelse. Besök gärna oss vi har gott om fria parkeringsplatser eller Ring gärna för information och förfrågningar. www.kunskapsmakten.se Kontor: Klockarvägen 104, 1 tr. 151 61 Södertälje. Tfn: 0707266448 Hjärtligt välkommen
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj