Quantcast
Till salu inom: ”

rega skivspelare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rega

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rega P1 + Project Phonobox RIAA säljes för 2000 kronor. Regan är 2 år gammal och fungerar felfritt. Locket har några repor, men det är lätt att byta ut och ändå inget man har på när man använder den. Orginalkartong ingår. Nypris: Rega P1, 2500 kr Project Phonobox MKII, 1100 kr Paketpris 2000 kr för båda. Enbart skivspelaren: 1800 kr. Enbart RIAAn: 800 kr. Hämtas i Stockholms innerstad vid Odenplan. Demonstrerar gärna skivspelaren.
Thorens skivspelare TD 150 med PickUp Empire 2000E. Ser bra ut och låter mycket bra. Locket lite repigt. Pris: 1000kr Högtalare,golv, Monitor Audio MA 1200 Gold. Engelsk högtalare av hög kvalitet o rent ljud med 3D känsla. Nypris: 10000kr Nu: 3000kr Förstärkare REGA ELEX- engelsk förstärkare av hög kvalitet med mycket bra skivspelaringång. Tuner REGA RADIO med stark mottagning o digital display. Pris för båda: 2500kr
En begagnad Hanss T-10 i valnöt med Rega RB-251 tonarm. Skivspelaren är i toppskick med originallåda. Hanss-T10 har ett lager med keramisk tapp och "frånskjutande" magneter så att trycket på kulan blir väldigt låg. På så sätt undviker man både slitage och "rumble". Plinten är i flera lager MDF och dom tre justerbara fötterna har en gummikula längs ut för att minimera vibrationer. Motorn är gummiupphängd och drivningen är med rem. Tallriken är tvådelad med en aluminiumbotten och akryltopp.
Säljer min vinylsvarv. rega p1 med grado red PU. byttes i januari och har inte spelats många timmar sedan dess. riktigt fint ljud, kanon som första skivspelare. fint skick, dock är locket repigt, så jag har tonat det med solskyddsfilm pris : 1600kr Pro-ject phonoboxII i stort sett helt ny. köpte den i våras, och spelat kanske 5 timmar sedan dess.... pris: 650kr pro-ject säljes inte innan skivspelaren är såld, och köper man bägge bjuder jag på en rca från supra kartonger finns såklart, vinylspelaren skickas inte
Rega Planar 2 i bra skick. Har varit oss mig ca. 2 år och jag har uppgradera den. Ny rem sätt på den sista gången jag spelade skivspelaren. (andra rem medföljer som kan användas) Glastallrik utan en enda repa. I bilden visas en väldig användarbart matta som också är ingår. Skivklämmare speciellt för den här skivspelare. Som ni ser spelaren är fullutrustnad men pickupen tyvärr saknas. Då nästan ägaren kan välja vilken ska köra den. 2000:- är priset. Kan diskuteras vid fin och snabb affär.