Quantcast
Till salu inom: ”

renoveringsobjekt båt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej säljer min lilla pärla det är en sport båt jag vet inte märket på den ärett litet renoveringsobjekt för den som årkar och har tid jag har en 9,5hkevenruder som följer med jag har alldrig haft i gång motorn och det saknassnöre till den och har även en teleflekstyrning som är nästan ny till båtensom man får med. släpet ingår det är ett 30km släp . obs rutan som saknasfår man med vid sidan kan tänka mig byta mot en 30 moped eller något roligt komm med förslag
Ska nu sälja båten som är perfekt till dig som exempelvis vill åka vattenskidor eller bara tycker om att vara ute på sjön. Båten har varit ett renoveringsobjekt för mig och det finns lite kvar att göra innan den ska sjösättas. Allt stort jobb som nytt golv invändigt, målning utvändigt och invändigt är gjort. Det som är kvar att göra är en ny gummilist runt om båten och lite målning, inga stora projekt för dig som gillar att pilla lite. Har ni frågor om något är det bara att höra av er.
Ek bygd båt som renoveringsobjekt i bra skick. Vikt 22 ton. Längd 17,90 m. Djup 2,70 m. Påbörjad inredning Nytt däck. Det mesta av trät som varit dåligt invändigt utbytt. Ingen plats finns i marinan för båten. Förutsättning för köp är att båten fraktas från marinan direkt efter köp. Kontakta oss för mer info och visning. Årsmodell: 1959 Märke: Ek båt Modell: Renoveringsobjekt 1Kr Bredd: 4.98 meter Material: Trä
Renoveringsobjekt, motorbåt 6 meter lång och 2,50 meter bred. 70 h johnson utombordare. Båten behöver ny överdel, udertill är den fin. För den händige får han en fin båt för den lilla familjen. Kapellet är fult men det funkar. 4 spöhållare, ekolod. Säkert något jag har glömt. Båten ligger i Landskrona och kan köras med hela sommaren. Mejlen är lånad så endast tele svar 0708204919 För visning och ev. provkörning kontakta Ernst Antonsson. 15000 eller högst bjudande, ej skambud. Kärra medföljer. Nytt batteri.
Jaguar Sovereign 4,o Lit. som spinner som en katt. Bilen är i fint skick i jämförelse med många andra. Skattad och nybesiktigad utan anmärkning till okt. 2012. Elstolar, Färddator Elspeglar, Farthållare, Helskinn. Mycket dyr och fin bilstereo med fantastiskt ljud, bashögtalare under stolar. Ingen rost och fin i lack. AC:en fungerar perfekt. M+S däck. Säljes för att jag har för många bilar. Sista priset kompisar undanbedes. Eventuellt kan jag ta annat udda inbyte, renoveringsobjekt, bilbygge, båt.