Till salu inom

"renoveringsobjekt båt säljes"

Norrköping
Igår

Fletcher Arrowstreak 17 Gts...

89 500 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Suzumar MX-265 KIB, Mercury...

16 000 kr
Blocket.se
Kalix
2 dagar

Stålbåt med vagn

12 345 kr
Blocket.se
Butik Lidköping
3 dagar

Ford CI GRANDUCA 530 Renove...

109 000 kr
Blocket.se
Gotlands län
4 dagar

Rejäl Sjöbåt F.D Lotskutter

30 000 kr
Blocket.se
Sotenäs
6 dagar

Renoveringsobjek

Blocket.se
Butik Ängelholm
6 dagar

Segelbåt Albin Viggen

Blocket.se
Uppsala
8 dagar

Nynäs 790 med bogramp

600 000 kr
Blocket.se
Kungsör
9 dagar

Flygfisken Motorbåt/Sportbå...

12 345 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Motorbåtar  ·  Ljungby

Sport båt (objekt)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej säljer min lilla pärla det är en sport båt jag vet inte märket på den ärett litet renoveringsobjekt för den som årkar och har tid jag har en 9,5hkevenruder som följer med jag har alldrig haft i gång motorn och det saknassnöre till den och har även en teleflekstyrning som är nästan ny till båtensom man får med. släpet ingår det är ett 30km släp . obs rutan som saknasfår man med vid sidan kan tänka mig byta mot en 30 moped eller något roligt komm med förslag
7 000 kr
Blocket.se
Motorbåtar  ·  Älmhult

Perfekt sportbåt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska nu sälja båten som är perfekt till dig som exempelvis vill åka vattenskidor eller bara tycker om att vara ute på sjön. Båten har varit ett renoveringsobjekt för mig och det finns lite kvar att göra innan den ska sjösättas. Allt stort jobb som nytt golv invändigt, målning utvändigt och invändigt är gjort. Det som är kvar att göra är en ny gummilist runt om båten och lite målning, inga stora projekt för dig som gillar att pilla lite. Har ni frågor om något är det bara att höra av er.
3 500 kr
Blocket.se
Båtar  ·  Stockholm

Ek båt Renoveringsobjekt 1Kr

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ek bygd båt som renoveringsobjekt i bra skick. Vikt 22 ton. Längd 17,90 m. Djup 2,70 m. Påbörjad inredning Nytt däck. Det mesta av trät som varit dåligt invändigt utbytt. Ingen plats finns i marinan för båten. Förutsättning för köp är att båten fraktas från marinan direkt efter köp. Kontakta oss för mer info och visning. Årsmodell: 1959 Märke: Ek båt Modell: Renoveringsobjekt 1Kr Bredd: 4.98 meter Material: Trä
1 kr
Blocket.se
Motorbåtar  ·  Landskrona

Motorbåt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Renoveringsobjekt, motorbåt 6 meter lång och 2,50 meter bred. 70 h johnson utombordare. Båten behöver ny överdel, udertill är den fin. För den händige får han en fin båt för den lilla familjen. Kapellet är fult men det funkar. 4 spöhållare, ekolod. Säkert något jag har glömt. Båten ligger i Landskrona och kan köras med hela sommaren. Mejlen är lånad så endast tele svar 0708204919 För visning och ev. provkörning kontakta Ernst Antonsson. 15000 eller högst bjudande, ej skambud. Kärra medföljer. Nytt batteri.
15 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Malmö

Jaguar -90

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Jaguar Sovereign 4,o Lit. som spinner som en katt. Bilen är i fint skick i jämförelse med många andra. Skattad och nybesiktigad utan anmärkning till okt. 2012. Elstolar, Färddator Elspeglar, Farthållare, Helskinn. Mycket dyr och fin bilstereo med fantastiskt ljud, bashögtalare under stolar. Ingen rost och fin i lack. AC:en fungerar perfekt. M+S däck. Säljes för att jag har för många bilar. Sista priset kompisar undanbedes. Eventuellt kan jag ta annat udda inbyte, renoveringsobjekt, bilbygge, båt.
19 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj