Quantcast
Till salu inom: ”

reservdelar bastuaggregat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Torkskåp Elektrolux modell EDD 210, installerat 2007 och i princip aldrig använt. 1250:- (60*60*185 cm) ---SÅLT---- Bastuaggregat Helo "Soft Hot" installerat 2005 på 9 kW. OBS! 1 av 3 element löser ut jordfelsbrytaren. Reservdelar eller kör på 2 faser. 300:-
En mycket prisvärd ugn med kraftig uppbyggnad som gör att den tål att användas under lång tid. Taket i brännkammaren består av tjock plåt och yttermanteln är emaljerad som gör den väldigt beständig, men som vid behov kan köpas som reservdel då den består av fyra plåtar som var för sig kan bytas ut. En 22 liters vattentank i framkant på aggregatet, man kan välja om man vill ha kranen på höger eller vänster sida.
Reservdelar till Bastuaggregat. Element Termostater Timrar Elektronik samt övriga Eldetaljer till : TYLÖ samt alla FINSKA aggregat. Ring helst för snabbt besked. Mejla om Du inte har brottom.
En mycket prisvärd ugn med kraftig uppbyggnad som gör att den tål att användas under lång tid. Taket i brännkammaren består av tjock plåt och yttermanteln är emaljerad som gör den väldigt beständig, men som vid behov kan köpas som reservdel då den består av fyra plåtar som var för sig kan bytas ut.
Säljer ett gammalt men fungerande bastuaggregat med kontrollpanel. Bra som reservdelar.