Quantcast
Till salu inom: ”

restaurang till salu sundsvall säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Förening: HSB Mitt/ Brf Starkotter. Bostaden: 1 Rum med alkov, belägen med ingång på entréplan från ena sidan och med fönster mot sågverkstorget på 2 plan insynsskyddat. Kabel-TV och bredband via ComHem. Information om området Alnö är ett populärt bostadsområde och brukar i folkmun också kallas för Norrlands "Hawaii". Här finns barnvänligt boende nära hav och salta bad. Här finns bland annat Affärer, bank, frisörer, bensinstationer, apotek, Restauranger, Alnöbadet, friluftsbad i Tranviken med sandstrand, camping och stuguthyrning. Avstånd till Sundsvalls centrum 12 km med en restiden cirka 20 min. Köpcentrum i Birsta ca 8 km.
I Le Croissant-kedjan arbetar vi med franchising, vilket är den samarbetsform som ger de starkaste länkarna och det överlägset största ägarengagemanget. Det betyder också att du i Le Croissant-familjen aldrig står ensam. Vi agerar alltid tillsammans och utnyttjar våra stordriftsfördelar på alla plan. På så vis utvecklas och växer vi i rätt riktning. Tillsammans är vi starka – inte bara i dag, utan även i framtiden! För att få veta mer om att bli franchisetagare för Le Croissant, fyll i intresseanmälan här under.
Huset ligger 3 mil från Sundsvall city i en mycket mysig By som heter Bölom. Byn har en aktiv Byggdegård och en restaurang, "Midälvagården". Huset är byggt hösten 2004. Med två sovrum,toalett,kök med öppet till vardagsrum,inglasad stor altan med utsikt över Byn. huset ligger på höjden. Huset är utrustat med uthus 15kv vattenburen golvvärme,eget avlopp, delat vatten med grannarna. Huset har låga driftkostnader tack vare billigt vatten och golvvärme. Taxeringsvärde 407000 kr Värderat till 640000kr Ring vid frågor och visning och eventuelt fler bilder. mvh Micke! Obs billigare vid snabbaffär!!!!
Huset ligger 3 mil från Sundsvall city i en mycket mysig By som heter Bölom. Byn har en aktiv Byggdegård och en restaurang, "Midälvagården". Huset är byggt hösten 2004. Med två sovrum,toalett,kök med öppet till vardagsrum,inglasad stor altan med utsikt över Byn. huset ligger på höjden. Huset är utrustat med uthus 15kv vattenburen golvvärme,eget avlopp, delat vatten med grannarna. Huset har låga driftkostnader tack vare billigt vatten och golvvärme. Ring vid frågor och visning och eventuelt fler bilder. mvh Micke
Nyrenoverad och fräsch kvarterskrog i centrala Duved med fullständiga rättigheter. Restaurangen med 65 sittplatser samt uteservering med 30 sittplatser. Lokalen består av två delar,dels en restaurang och bardel samt en del med restaurang och utrymme för dart och vegasmaskiner. Hyra:15 000 / mån Omsättning:Ring för info. Pris:1 200 000:-/Bud Ovanstående uppgifter har vi erhållit från säljaren! Ansvarig mäklare: Istvan 070-3101903 istvan@affarskonsulten.se Affärskonsulten