Allt till salu inom "kattungar sundsvall"

Sortering:
Sundsvall
9 dagar

Leveransklara kattungar

3 500 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
27 dagar

Ljuvliga kattungar

5 000 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
Igår

Balgrip Mc Hale R5

Blocket.se
Sundsvall
8 dagar

flyttklara bengal kattungar...

12 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
25 dagar

Kattungar

1 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
1 månader

semilånghårig kattunge

2 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
1 månader

Underbar renrasig Sibirisk...

14 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
1 månader

kattung

500 kr
Blocket.se
Kramfors
1 månader

Kattungar 12 veckor gamla 4...

500 kr
Blocket.se
Sundsvall
1 månader

Kattungar

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Sundsvall

Ragdoll kattungar , flicka och pojke

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
S*Ninas mirakel har en flicka och en pojke, som söker kärleksfulla,varaktiga hem. De är uppväxta med barn och är framåt och trevliga rastypiska myskissar! Leveransklara 6-7 maj och då är dom 13 veckor.De är vid leverans registrerade i Sverak(stamtavla), fullvaccinerade , chipmärkta, veterinärbesiktade och avmaskade, dolda felförsäkrade i 3 år. Intresserad av en kärvänlig vän av rasen Ragdoll? Kontakta då mig för ett besök eller maila gärna en kort beskrivning av dig/er och lämna namn och nummer så hör jag av mig till er! Bilder på kattungarna och föräldrarna finner ni på hemsidan www.ninasmirakel.dinstudio.se Vi söker även fodervärdar,för mer info maila eller ring! VÄLKOMNA! Nina Hellberg 073-6932464
6 500 kr
Blocket.se
Radhus, parhus och kedjehus  ·  Västernorrlands län

Stuga eller mindre hus

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej...! Ensamstående pappa med en sån och 2 kattungar som letar nytt boende. Bor i hus nu så vet vad det innebär att bo i hus. Jobbar som montör på Isab här i Sundsvall tjänar netto 16,000 utan tilläg o övertid. Max kall hyra mellan 3-4,000 i mån och vill hyra längre tid. OBS: Ring.... Maila inte kollar den sällan. Mvh // Jmmy Fredriksson 0730428542
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Sundsvall

50% Maincoon

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två söta kattungar till salu. Mamman Maincoon. Hade en exakt lika kull i fjol och där väger nu hanen 8 kg. Dom blir stor! (Dom var bara 3 veckor på första bilden) Kan sms:a fler bilder fån NU. Hade lite problem med att flytta bilderna in till datorn. Men nu ska mamman kastreras. Så det här är sista chansen =) Hanen Bers/röd och honan (nedre bilden) silver. Lev omgående. Prutare och avbetalare gör sig icke besvär att ringa. Katt ungarna är inte yngre än 12 veckor.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Kattunge

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag letar efter en kompis till våran katt som är 3 år. Hon älskar andra katter och är född hos oss. Ras spelar ingen roll, allt är av intresse så länge det är en kattunge, då vi vill att den ska växa upp hos oss. Kan även tänka mig en vuxen, men då vill jag att den är kastrerad och nöjer sig med att vara innekatt. Kattungen är tänkt som inomhuskatt då våran nuvarande katt också är det. Inga fantasisummor tack. Helst i närheten av Sundsvall så det inte blir så lång tur för kissen! Maila så hör jag av mig!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sundsvall

Kattunge

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej, Jag kan tyvärr inte ha kvar min kattunge pga allergi . Hon är 12 veckor! Väldigt busig och nyfiken, men älskar att gosa med en. väldigt sällskaplig . Hon är precis som en kattunge ska vara ! Det som följer med henne är : Mat , både torr och blöt foder, leksaker. Och lite kattsand. Kollar nästan aldrig mailen så det bästa är att ringa! :)
150 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj