Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar sundsvall säljes

Kattungar

Sundsvall
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

S*Ninas mirakel har en flicka och en pojke, som söker kärleksfulla,varaktiga hem. De är uppväxta med barn och är framåt och trevliga rastypiska myskissar! Leveransklara 6-7 maj och då är dom 13 veckor.De är vid leverans registrerade i Sverak(stamtavla), fullvaccinerade , chipmärkta, veterinärbesiktade och avmaskade, dolda felförsäkrade i 3 år. Intresserad av en kärvänlig vän av rasen Ragdoll? Kontakta då mig för ett besök eller maila gärna en kort beskrivning av dig/er och lämna namn och nummer så hör jag av mig till er! Bilder på kattungarna och föräldrarna finner ni på hemsidan www.ninasmirakel.dinstudio.se Vi söker även fodervärdar,för mer info maila eller ring! VÄLKOMNA! Nina Hellberg 073-6932464
Hej...! Ensamstående pappa med en sån och 2 kattungar som letar nytt boende. Bor i hus nu så vet vad det innebär att bo i hus. Jobbar som montör på Isab här i Sundsvall tjänar netto 16,000 utan tilläg o övertid. Max kall hyra mellan 3-4,000 i mån och vill hyra längre tid. OBS: Ring.... Maila inte kollar den sällan. Mvh // Jmmy Fredriksson 0730428542
Två söta kattungar till salu. Mamman Maincoon. Hade en exakt lika kull i fjol och där väger nu hanen 8 kg. Dom blir stor! (Dom var bara 3 veckor på första bilden) Kan sms:a fler bilder fån NU. Hade lite problem med att flytta bilderna in till datorn. Men nu ska mamman kastreras. Så det här är sista chansen =) Hanen Bers/röd och honan (nedre bilden) silver. Lev omgående. Prutare och avbetalare gör sig icke besvär att ringa. Katt ungarna är inte yngre än 12 veckor.
Jag letar efter en kompis till våran katt som är 3 år. Hon älskar andra katter och är född hos oss. Ras spelar ingen roll, allt är av intresse så länge det är en kattunge, då vi vill att den ska växa upp hos oss. Kan även tänka mig en vuxen, men då vill jag att den är kastrerad och nöjer sig med att vara innekatt. Kattungen är tänkt som inomhuskatt då våran nuvarande katt också är det. Inga fantasisummor tack. Helst i närheten av Sundsvall så det inte blir så lång tur för kissen! Maila så hör jag av mig!
Hej, Jag kan tyvärr inte ha kvar min kattunge pga allergi . Hon är 12 veckor! Väldigt busig och nyfiken, men älskar att gosa med en. väldigt sällskaplig . Hon är precis som en kattunge ska vara ! Det som följer med henne är : Mat , både torr och blöt foder, leksaker. Och lite kattsand. Kollar nästan aldrig mailen så det bästa är att ringa! :)