Quantcast
Till salu inom: ”

retro beirut väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny väska

Hässleholm
Adam väska

Halmstad
Väskor

Hässleholm
Väska

Sverige
CHANEL VÄSKA

Skellefteå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Detta är en intressekoll & vill man köpa så hör man av sig och berättar vad man vill ge. Vi tror denna kan vara från 50-60 talet men är någon duktig på väskor så får ni gärna berätta vad ni tror även om ni inte vill köpa den, alla tips om väskan uppskattas :-) den är slitet vit (skin?) och blått blommigt tyg inuti. Inga skambud för då kan vi behålla den själv och renovera den, men roligare om den kommer till någon som verkligen har intresset. Mvh Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mormors gamla väskor. Två fina påsväskor för hårrullar, 100 kr st. Stor sminkväska med 4 småfack, 1 stort fack, 300 kr. Liten sminkväska, blå, 200 kr. Stor hattask med plats för skor, handskar o.dy 400 kr. Resväska i tyg med 3 resegalgar, 300 kr. Kylväska 200. 2 snygga handväskor,vänstra mjuk, högra hård, 250 kr st. Hårda såld. Kan mejla fler bilder vid intresse. Priserna kan diskuteras vid köp av fler. Endast mejl.
En resväska i fint skick med märket cavalet. Väskan är min morfars och köptes någon gång under 70 - talet och används varsamt. Morfar är tycker väldigt mycket om pommac och har därför satt på 2 pommac klistermärken för många år sen. Det går säkert att få bort dom för den som är händig. 200:- Väska som SJ:s anställda fick under 90-talet. Ser princip oanvänd ut, har många smarta små fack och är fodrad. Går att ha som både ryggsäck och axelväska. Det är den ultimata picknick väska och det går att ha kyl klabbar i den. 200:- Priserna går att diskutera
Hej, Då sambon tycker att de tar för mycket plats så måste jag göra mig av med några av mina fantastiska väskor! Det är blandade storlekar med de flesta ligger runt 40x60 i storlek och samtliga är från 40/50/60-tal! Perfekt om du ska fly kriget eller bara ska bygga ett coolt soffbord eller kanske en byrå? Hör av dig om du vill ha någon bild på en specifik väska så fixar jag det! 300:-/st eller 250:-/st vid köp av tre eller fler!
Ovanligt rökbord från gissningsvis 50-talet. Har glasskiva på toppen. Skåp där nyckel saknas men går att öppna ändå. Hyllplan i ena hörnet och på baksidan. Jättefint, charmigt bord. 56*56*56. 500:- En personvåg som använts inom sjukvården. Så cool inredningsdetalj. 350:- Svart vintageväska i bra skick. 80:- Äldre stol gissningsvis från 50/60 talet. Fint skick. 150:- Blå väska som troligen innehållit en symaskin men som nu är tom och redo att användas till annat. Mycket fint skick. 80:-