Quantcast
Till salu inom: ”

rieju tango 50cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SMC Buzz 50
F
Vänersborg
Dragspel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mopeden har gått ca 565 mil och är i toppskick. Jag är andra ägaren och har kört den i 555 av dessa mil. Motorcykelram, vattenkyld och fungerar super. Ring gärna om ni undrar något! Derbi Senda cross crossover Drac supermotard SM Yamaha Gilera Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, säljer min i princip oanvända EU moped (50cc) nu. Den kostade ca 28k nypris och har pga. brist på intresse nästan aldrig använts. Nu ska jag studera och behöver cash så jag säljer den för ett helt jävla otroligt pris med tanke på att den är så gott som ny (OTROLIGT fint skick). - En ägare = jag. - Bara förvarats i varmt garage. - Aldrig trimmad och allt är originaldelar. - Kört ca. 60 mil (!) - Startar varje gång. - Köptes i början av -09 - Inga skador - Bara körd på somrarna slänger med ett "ABUS city chain x-plus" -lås (värde 1495:-) vid snabb affär!! Ring/maila/messa när som!
Fin Rieju tango 50cc 2007 års model , den går bra i motorn och har aldrig krånglat. Regelbunden service har genomförts. Mopeden har enbart haft en ägare, lås och hjälm medföljer i priset. har du frågor så är det bara att ringa! Svarar jag inte så ringer jag upp! Dolt nummer besvaras ej =)
Tjäna! Nu ska sälja min EU moped för körkortet börjar närma sig, det är en Rieju Tango 07 som har rullat runt 500 mil. Nytt bakljus, bromshandtag och kopplingshantag är också nya. Ring för mer info. Ev. byte mot Volvo 945 turbo. /love
Rieju Tango 50cc Årsmodell: 2007 Mätarställing: 420mil Färg: Svart Typ: Moped Klass 1 Info: Rieju Tango är en 50cc moped klass ett, den har manuel växel på 6 växlar. Årsmodellen är en 2007:a och den har inte haft några problem. Den är endast körd på Värmdö i Stockholm så den har inte åkt så många mil. Den har fått några små repor under sin tid med ingen större skada. Den är köpt ny i så jag har varit den enda ägaren hittils. Ny servad varje år samt nyligen för den här säsongen(vilket innebär) Nytt tändstift Bytt växelådsolja Ny tvättad Varenda bult och skruv är åtdragna och smorda Kedjan är spänd Nytankad, oljan påfylld Inkörd för i år + andra små modifieringar. Under vintern har den stått varm i ett uthus, den är inte trimmad och går som ett skott. Säljer den pågrund av att jag flyttar till stan och kommer inte få användning av den där. Vid snabb affär kan priset diskuteras! I priset ingår också en hjälm + Abus kedjelås Alla papper och information finns, vid intresse maila eller ring.