Quantcast
Till salu inom: ”

romet polsk moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har du chansen att förvärva en polsk raritet som endast gått 60 mil. Mopeden har sovit törnrosasömn i 20 år och vill nu pussa sin prins så att hon kan vakna och börja leva igen:-) Hon är i mycket fint skick. Bensinkranen är trasig och lite ytrost på bakfälgen, Kom med vettigt bud eller byte av Gammla mc delar. Know you can buy a very good looking moped with only 600 km on the tachometer. The petcock is broken and theres a little rust on the rear rim. Give me a resonable offer and it's yours.
Ett litet projekt för den händige med tid. Hade själv tänkt att fixa till denna lilla moped men får aldrig tiden till det. Nu behövs även platsen den tar i mitt garage till annat. Den går att få igång med startgas, men sedan verkar det vara något problem med bränsleflödet. Ring efter 17.30. Kollar sällan mail.
Romet pony 50. Ca -80tal. Inget ihop plock utan relativt orginal. Nytt bakdäck. Säljes pga av för många järn i elden...lägg ett seriöst bud så får vi se om jag nappar. Mail i första hand
Romet Pony är en liten Polsk minimoped som är rolig att köra. Allt funkar som det ska, är osäker på årsmodellen 78-84 skulle jag tro.