Quantcast
Till salu inom: ”

rottweiler dobermann valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

free

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

10 st toksöta valpar föddes 20071026. 5 st tikar och 5 st hanar. Det är 6,25 % rottweiler i dom. valparna är nu 14 veckor och är leveransklara! NU ÄR DET ENDAST 1 TIK och 2 HANAR SOM ÄR OTINGADE Alla är black and tan. De är chippade, vaccinerade, veternärbesiktade och doldafelförsäkrade. Både mamman och pappan är trevliga och sociala hundar som finns att träffa hemma hos oss. Jag är noga med var valparna hamnar så jag kräver att ni tänkt igenom ert ev. köp. så snart ni har bestämmt er så tas en handpenning på 1500:- och vid leverans betalas resterande 4000:-. Om ni ångrar ert köp betals handenningen ej tillbaka. Inga avbetalningar kommer att godtas. Vid intresse ring, smsa eller maila och berätta vad du har för hem att erbjuda dom små underverken. Valparna finns i Själevad. stad: Örnsköldsvik
Nu den 4/4 födde min tik 7 små valpar som jag ska hitta nya hem åt. Det är 4 tikar och 3 hanar. 25/6 är dom leveransklara då dom är över 8a veckor. Föräldrarna till valparna är väldigt lugn, stabil i psyket och mycket arbetsvilja. Dessa hundar är inte någon första hund man skaffar sig. Rottisen och Dobermannen är brukshundar så det kräver hårt arbete och att man verkligen har tid för psykisk och fysisk träning. Dom passar bra som familjehund då dom båda raserna är väldigt lugna och kärvänliga mot barn och övriga familjemedlemmar, tillgiven till sin ägare, väldigt lyhörda och lättlärda. När valparna är leveransklara är dom chippad, vaccinerad, vetrinärbesiktad och avmaskad. 1000 kr i handpenning som ni inte får tillbaka vid ånger. Maila mig för kontakt :)
UNDERBARA VALPAR TILL Jul... Perfekta lugna barnkära TÅLIGA familjehundar. MER BILDER o TEXT...... http://bullbox.blogspot.com/ Valparnas mentalitet kommer att bli lugnare o mjukare än en ren rottis o naturligtvis GLADA o super-barnkära efter BOXER. Korta knubbiga nosar .... Levklara den 20 dec, PRIS 5900:- Även delbetalning pga jultider...=) Valparna säljs INTE före 8v ålder!! Vi följer SKK regler i uppfödning samt hantering!!!! 076-2205934 sökord rottweiler, rottis, dobermann, chäfer, golden, mastiff, bullmastiff, cane corso, bulldog, amstaff
Hej jag har en blandrashund som är född Juni 2011 Pappan är Husky och mamman är en Rottweiler- Dobermann blandras. Våran valp är snäll men vääldigt busig . Dock lite skygg ibland. Valpen är köpt i Umeå i augusti 2011. Hör av er om du/ni har en valp eller liknande .: ) Bild finns att skickas . Valpen ser inte ut som en renrasig husky, det gjorde ingen av valparna vad jag vet :-)
Jag har en mexikansk nakenhund som jag vill ta valpar på. Han är 6 år och pigg och glad. Då jag inte vet vilken ras jag ska para den med, för denna ras är väldigt ovanlig och svår att hitta en tik att para med, så ber jag er komma med förslag på vad för hundras ni har. Helst en större hund ras så som rottweiler, schäfer, doberman, bullterrier osv. Jag vill endast ha en hund från kullen som blir. Det är enda kravet.