Allt till salu inom "rottweiler valpar"

Sortering:
Blandrasvalpar
Lindesberg
Idag

Blandrasvalpar Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
blandras valpar
Ljusdal
2 dagar

blandras valpar Visa liknande

9 000 kr
Blocket.se
blandas valpar
Ljusdal
3 dagar

blandas valpar Visa liknande

10 500 kr
Blocket.se
blandras valpar
Ljusdal
5 dagar

blandras valpar Visa liknande

10 500 kr
Blocket.se
Rottweilervalpar
Lerum
6 dagar

Rottweilervalpar

26 000 kr
Blocket.se
blandras valpar
Ljusdal
6 dagar

blandras valpar Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
Rottweiler hane
Örnsköldsvik
6 dagar

Rottweiler hane Visa liknande

23 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 13

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Motala

Pyreneer/rottweiler

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är vi bara hanar 2 kvar. En perfekt allroundhund, som är redo att flytta hemifrån nu, då de är över 8 veckor.Vana vid barn och katt. Tidigare kull tagen med gott resultat. Färgerna är bruntigrerad. Valparna förväntas bli lika lättlärda, sociala och lagom aktiva som förra kullen.De är bes., vacc. och reg. Tingas för 1000:-. valppaket medföljer . Mer info om pyrenéer finns på www.pys.se. SÅ LÄNGE ANNONSEN FINNS KVAR, FINNS VALPARNA KVAR!. Endast seriösa göre sig besvär! ej till personer under 20 år.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Halmstad

Rottweiler valpar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi är 8 underbart söta valpar, 4 hanar och 4 tikar som längtar efter att få komma till ett nytt hem med mycket kärlek. Födda i hemmamiljö den 16/3-2011 och är leveransklara den 11/5. Valparna levereras * Avmaskade * Chipmärkta * Besiktade * Vaccinerade Det är mycket viktigt att valparna kommer till varaktiga hem. Ni ska ha tänkt igenom ert valp köp noga och vara insatt de aktiviter som rasen kräver. Valpen behöver ett aktivt och mentalt stimulerande liv för att må bra. Av er som köpare kräver jag erfarenhet av tyngre hundraser då denna rasen kräver fast hand och bra ledarskap.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Rottweiler valp

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Endast en valp är kvar, Valpen är efter socialt balaserade föräldrar och trevliga familje hundar med en sund mentalitet.Valpen är 100% rottweiler, Tiken ej reggad i skk, Hanen är MHtestad med etta på skott samt friröntgad HD A och ED O. Valpen växer nu upp i en trygg och lugn hem miljö på landet. Vi är väldigt noga med vart valpen hamnar, viktigt att den kommer till ett varaktigt och tryggt hem med mycket tid och kärlek. Vid leverans som sker 9 juni, då valparna är 8 veckor. Så kommer den att vara: Vet.Bes Vaccinerade Chippade Avmaskade Doldafel försäkrade i 3 år Valpen tingas mot handpenningen 1500 kr resten vid leverans.
7 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Halmstad

Rottweiler Valpar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Har nu två valp tikar kvar av kullen. De är nu 11v gamla och längtar efter att få komma till nya kärleksfulla hem. Dom både trivs och sköter sig mycket bra med andra hundar, barn m.m. Dom är verkligen underbara. Tikarna är 100% renrasiga rottweiler med är dock utan stamtavla. Valparna säljes * Avmaskade * Chipmärkta * Vaccinerade * Besiktade, helt utan anmärkningar. * Filt med mammas doft Svarar EJ på mejl! Pris kan ev. diskuteras, det viktiga är att hundarna kommer till ett kärleksfullt och varaktigt hem,
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävle

Rottweiler Valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Födda den 15/12 2010 Dessa valpar måste snabbt få nya kärleksfulla hem, pga sjukdom i familjen. Priset kan diskuteras. Det finns bara en hona och en hane kvar, otroligt fina med bra psyke. De är uppväxta med andra hundar och med barn. Båda föräldrarna är HD/ED fria, MH testade och skottfasta. Vid leverans är valparna: Registrerade i SKK, Svenska Kennel Klubben Vetrenärbesiktigade Vaccinerade, ID märkta och avmaskade Priset kan diskuteras, säljes till ett lägre pris på grund av sjukdom i familljen.
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj