Quantcast
Till salu inom: ”

rund fågelbur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

midjeväska

Göteborg
Arbetskängor

Norrköping
Köpes

Umeå
Fågelbur!

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Stor fågelbur för små till mellanstora fåglar. Buren står på ben med hjul och är därför lätt att flytta runt. Den har flera stora luckor på framsidan och på båda sidorna. Utdragbar bottenlåda, galler finns också om man så önskar. Stänkskydd i glas på alla sidor. Ett av skydden är trasigt men sitter stadigt ändå och fungera som det ska. I övrigt felfri. Mått: Höjd: 167cm med ben, burdelen 108cm Bredd: 77cm Djup: 50cm Buren kan monteras isär för transport och förvaring. Ring kvällstid eller mejla.
Specialbeställd Bur säljes. Måtten är 100*70*50 cm (L*H*B). Buren har en stor dörr och 4 hyllor i trä. Galler av denna modell, med mindre storlek på hålen tillverkas inte längre. Så detta är "sista chansen"! Måttet på hålen är cirka 25 * 25 mm. Bra Skick! Passar för Gerbiler, råttor eller andra liknande djur. Kan också göras om till fågelbur om hyllorna tas bort och ersätts med pinnar/grenar. På bilden har buren kartong runt sig. Det ingår inte i köpet!
En större fågelbur i fint skick, 2 år gammal. Nypris 6500kr. Tidigare använd till en papegoja, Grå Jako Information från tillverkaren 4 svängdörrar med 4 stycken rostfria matskålar 2 sittpinnar totalt Finns i en färg antiksilver Buren står på hjul Lås och extra dörrsäkring -försvårar rymmningsförsök Utdragbar botten som underlättar rengöringen Sarg (skräpuppsamlare) nedtill runt om buren Yttermått: 194x124x100 cm Boutrymme: XXXx101x77 cm Vikt: 81 kg Gallervidd: 24 mm, 6 mm i diameter
Ferplast bur med måtten 69H 84B 43D. Totalhöjd med stativ 140 Godkänd enligt jordbruksverket för fåglar upp till 20 cm. Tex Finkar, undulater, sparvpapegojor, dvärgpapegojor. Fyra öppningar. Två framtill och två små uppe på sidorna. Fyra skålar som går att komma åt utanför buren och är anpassade så att smuts inte kommer in i skålarna. Väldigt bra skick. Lättstädad. Nypris för buren är runt 2500. Kommer vara nystädad och fin när den hämtas.
Målade fågelburar (tränings burar) till salu. Mått : längd 33 cm, bred 17 cm och höjd 23 cm. Nu kan skickas med paket !! Finns bara i grå färg. Det finns glas runt om för att skräpet faller inte ur buren. 2 st matskål/vattenskål ingår. Det finns också bottengaller som förhindrar fåglar att gå ner och äter från botten. Pris : 200 kr/st. OBS !! KAN SKICKAS MED PAKET (BLOCKETPAKET) Kontakt via e-mail.