Quantcast
Till salu inom: ”

säng med koja säljes

Dubbelsäng

Borås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En toppen bra barnsäng som man kan välja om den ska vara hög så man kan ha koja under eller som vanlig säng med stor sänglåda under hela sängen. Stadig med rejäl stege när man har den som hög säng. Sänglådan har en del små skavanker och sängen har små skavanker efter stegens skruvar annars är den i fint skick. Bäddmått 70x170cm. Yttermått 78x176cm. När man har höga benen på blir den 159cm hög, och som vanlig säng 54,5cm hög. Vid högt läge får man även plats för en växasäng under, så har vi haft det senaste året och det har funkat jätte bra. Ring Jessica 0243-234139 (ring helst på hemtelefon) 070-3688382
En perfekt säng till barnrummet. Sängen har ett skrivbord som man kan dra ut och in. Under finns ett skåp/ koja. Vid fotändan finns det två hyllor. Den har en hög kant så man inte rullar ur den. Sängen är i mycket fint skick. Mått Höjd 100 cm Bredd 95 cm Längd 204 cm Madrassen ingår ej. Nedmontering sker vid köp. Ring Annette på tel. 0708-740695. Nås säkrast efter kl 17.30. Det går även bra att mejla.
Hejsvej i vårvädret! Jag önskar mig en koja, ett krypin helt enkelt! Helst kring Värnhem. Men det går bra var som! Det kan vara det minsta lilla tänkbara med kokvrå eller så kan det vara något lite större. Jag är INTE kräsen utan det viktigaste är att det finns plats för en dator och en säng :)) Jag är 24 år, jäkligt skötsam, studerar och är musiker vid sidan av. Sen är jag klart mer än så också... Inflyttning helst efter sommaren. Juli? Augusti? En stor kram till dig och en solig blick!
Pga av utlandsflytt säljer vi en våningssäng till barn. Används idag som sovdel uppe och koja nere. Robottyg (mairo) inkluderat. Plats för en 90 säng, 101 cm bred i stommen. Höjd: 109 cm Sängen är i behov av lite färg på vissa ställen förövrigt är den fin. Finns även gardinkappa i samma tyg som kan skickas med. Pris: 800 kr Ring eller maila för frågor.
Säljer nu barnens säng. Köpt på ikea för ca 1 år sen. Men nu vill tösen ha eget rum så då säljer vi sängen. Går att göra om till koja nertill om så önskas. Perfekt för de som har ett lite större barn och en som ska få sin första riktiga säng. Om det mindre barnet rullar ur så är det inte så högt fall ( ca 15 cm )