Quantcast
Till salu inom: ”

sänggavel överdrag tyg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sänggavel

Sollentuna
Hundbädd

Halmstad
Sänggavel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Resårbotten inkl bäddmadrass och medar. Sänggavel och sängöverkast ingår i köpet. Sänggaveln är stoppad med skumgummi och har avtagbart överdrag i vitt tyg som lätt kan tvättas eller bytas ut. Sängöverkast (Ikea) i mörk brun/beige färg. Sängen passar bra som bred enkelsäng, ungdomssäng eller gästsäng för 1-2 pers. Idag används sängen som gästsäng och säljes p g a platsbrist.
Sänggavel i nyskick säljes. Den är blå och vitrandig men vi har häftat fast ett svart tyg på ramen (baksidan) som medföljer om ni vill ha det. I och med överdraget är originaltyget fint och fräscht. Bilden är lite konstig men visar både orginaltyget och det svarta, fast blixten gör att det blir mer genomskinligt än vad det är. Gaveln är inte tung alls och kan delas i två (insex-nyckel behövs) för att passa in i en vanlig bil. Kan även passa om du har en 120 eller 140-säng exempelvis. Säljes på grund av köp av större säng.
Gavel till 120-säng säljes. Gaveln är hemmagjord av mdf och skumplast och ställs på golvet mellan säng och vägg. Det fasthäftade tyget är blommigt på mörkbrun botten. Vill man ha ett annat tyg så kan man enkelt häfta fast ett nytt eller sy ett överdrag till gaveln. Mått: 120x100x5 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer mina FINA sänggavel i vitt! 180 cm bred x 120 hög, stoppad och med vitt kraftigt tyg på som går att ta av och tvätta. Min kära lilla misse Tintin är förtjust i den så han har tagit sig friheten att kloa lite i vid ena sida, men inte så mycket. Det är en bra stabil stomme med stoppning som du lätt syr ett nytt överdrag till om du vill ha en annan färg. Blir gärna av med den snabbt om någon är intresserad! 600:-