Quantcast
Till salu inom

"sösdala hus uthyres omgående säljes"

Igår

6 rum hus/villa på 150 m2

1 292 kr
Findroommate.se
Igår

Hus/villa för 3.000 kr

1 500 kr
Findroommate.se
Igår

1 rum hus/villa på 35 m2

9 500 kr
Findroommate.se
Igår

Hus/villa för 4.600 kr

1 150 kr
Findroommate.se
Igår

Hus/villa för 5.000 kr

5 000 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sösdala - Hus uthyres omgående

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett trevligt hus för ett par eller den mindre familjen uthyres, ledigt nu genast. Ligger i Sösdala mellan Höör och Hässleholm. Nära (2 min gång) till service som bank, affär, vårdcentral, mack, bussar etc. Garage med bra plats samt bilplats. Uterum samt trevlig trädgård, just nu fylld med prima snö. Två sovrum, liten klädkammare, stort vardagsrum, matrum, bra kök. Hyran är inkl värme. Vattenburen värme med modern oljepanna el elpatron. Möjlighet till bredband via ADSL. Vi förväntar oss ordnade förhållanden, bra fast inkomst från något annat än soc. Huset är fräscht och fint, nyligen ommålat i alla rum. Maila en liten presentation av dig/er så kan vi höras ang visning! Hyres ut minst till 1 maj, ev längre. Vi avser att sälja huset under nästa år, ev hyresgäst har naturligtvis förtur.
0 kr
Blocket.se
Radhus, parhus och kedjehus  ·  Kristianstad

Hus på landet uthyres omgående

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Vi letar efter en lugn och seriös hyresgäst till vårt hus som tillhör en lantbruksfastighet. Huset är hyresledigt omgående och uthyres tills vidare. Kallhyra 5000:- Det finns även möjlighet för hyresgästen att hyra hästplats. Huset ligger fritt och naturskönt på Linderödsåsen ca 8 km från Tollarp och 3 km från Svensköp. Det finns ingen kollektivtrafik, men det är bara 6km till E22 där man snabbt kommer mot Kristianstad eller Lund/Malmö. Huset har två sovrum, ett mindre rum, stort vardagsrum, kök, gästtoalett och duschrum med toa och tvättmaskin. Skriv och berätta om dig själv, så kontaktar vi dig om det blir aktuellt med visning.
0 kr
Blocket.se

Hus i Skivarp uthyres omgående

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Hus byggt 2005 i idylliska Skivarp uthyres omöblerat omgående. Nära strand och bad 2 km, 9 km till Skurup och 14 km till Ystad. Mycket fräscht hus med 4 rum och kök totalt 130 kvm uthyres omgående i 6 månader med skrivet kontrakt och utan uppsägning inom den perioden. Då huset finns ute till försäljning så kan visningar med mäklare kan förekomma för eventuella spekulanter. Helkaklat badrum med duschhörna och separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Inglasat uterum, nås från både kök och vardagsrum. Köket fullt utrustat med diskmaskin, micro, varmluftsugn, häll, kyl-frys fullhöjd. Tomt på 688 kvm med fruktträd, bärbuskar, ligusterhäck, växthus och förråd. Golvvärme i hela huset med IVT frånluftsvärmepump som ger ett behagligt inomhusklimat. Parkeringsplats för 2 bilar på tomten. Huset skall vara rök och djurfritt och uthyres omöblerat. Kallhyra 7.800:- i månaden som betalas i förskott. (Driftskostnad c:a 2300:- i månaden, VA, el, sophämtning, hemförsäkring) Ni tecknar hemförsäkring och jag betalar villaförsäkringen. Uthyres endast till seriösa och jag vill att ni mailar om intresse finns och uppger era referenser och personuppgifter då jag tar upplysning så inga betalningsanmärkningar finns.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Villa med stort garage i centrala Sösdala

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Ett stenkast från tågstationen, affärer, skola, förskola och vårdcentral ligger Esplanadgatan där vårt hus ligger. Trädgården ligger uteslutande på baksidan av huset vilket gör att tomtytan utnyttjas till max. På tomten finns förutom bostadshuset ett garage på 100 kvm med portar för 4 bilar. Huset värms till största del med pellets (panna från 2007) men det finns även kamin och luft/luft-pump. Bostaden är på 175 kvm som fördelar sig på 1,5 plan. På entréplan finns en rymlig hall med gott om plats att hänga av sig. Vidare kommer köket som är öppet ut mot vardagsrummet. I köket finns kyl, varmluftsugn, microvågsugn, spis med glashäll och diskmaskin. Ugnen är i brösthöjd vid ena väggen och spisen är infälld i den köksö som finns i mitten av köket. Samtliga vitvaror är utbytta 2004. Vardagsrummet är stort med plats för både sittgrupp och ett matsalsmöblemang. I ena hörnan av vardagsrummet finns en vedeldad kamin och i andra ändan finns en luft/luft pump. Innanför vardagsrummet finns planets sovrum. På samma plan finns också ytterligare en hall och trappor till ovanvåning och källare. Här finns även det fina badrummet. Badrummet har både dusch och badkar och är till stor del renoverat våren 2010. På ovanvången finns i dag 3 sovrum samt ett arbetsrum. Här finns också en mindre toalett. I källaren finns ett garage, pannrum, tvättstuga. Husets frysbox finns även här. Huset är idag även till Salu men om vi hittar en hyresgäst så tas det givetvis bort från säljmarknaden omgående. Du kan förvänta dig av oss: Går något sönder av normal förbrukning (t.ex. kyl, frys, tvättmaskin) så ersätter vi detta. Vi låter er sköta er själva och rå om huset som att det var ert eget. Vi har inget intresse av att lägga oss i våra hyresgäster och deras boende. Ni gör det som ni vill, och får det då som ni vill ha det. Vi förväntar oss av er: Stabil ekonomi. Inga betalningsanmärkningar. Ni tar ansvar för ert boende. Hyra: 6000 kr, kallhyra.
0 kr
Blocket.se