Quantcast
Till salu inom: ”

samurajsvärd säljes

Mess
F
Mess
F
mess
F
Mess
F
Mess
F
F
mess
F
Mess
F
Mess
F
Mess
F

Tidigare annonser till salu

Tolv års åldersskillnad. Ett parti rysk mobilteiefonroulett. Ett samurajsvärd i huvudet. Två psykopatiska tvillingar och en ändlös rad tokiga pudelrockare. Oddsen för att Rebecka och Johan ska lyckas bli ihop igen är inte direkt lysande. Å andra sidan var de ju aldrig ihop. I alla fall inte om man frågar Johan som ser förhallanden som en sjukdom snarare än ett naturligt led i utvecklingen mellan två människor som älskar varandra. Rebecka är av en annan uppfattning. Resultatet? VM i sms. Och även om Johan inte är helt bekväm med att behöva uttrycka nyanserna i sitt känsloregister med hjälp av digitala smileys, biter han ihop i väntan på att Rebecka ska släppa in honom i sitt liv igen. Men ödet vill annorlunda och under loppet av 48 timmar förvandlas hans liv till ett enda kaos. Inb. med sk.omsl. Forum, 2004, 422 sid. Mycket gott skick.
Vännerna i Yamakasi-gänget har åkt österut för att nu även bli Martial Art-experter. Men det lokala gänget ser deras överlägsenhet som ett problem. Detta är deras territorium och främlingar är icke önskvärda. Det hela börjar spåra ur och snart är striden blodigt allvar. Hotade av skarpslipade samurajsvärd och klart underbemannade flyttar Yamakasierna striden till sin egen hemma-arena: de svindlande höjderna. Krälande på glashala fasader, vajande i rangliga bambustänger, balanserande på smala stålbjälkar trotsar de tyngdlagen i en dödsföraktande uppvisning i akrobatisk smidighet och omöjliga stunts.
1 st. köttkniv 21 cm 1 st. allroundkniv 17cm 1 st. skalkniv 13 cm Satake Damaskus smids på samma sätt som samurajsvärden. En kärna av rostfritt stål med molybden beläggs med sextiotvå (!) lager tunt rostfritt stål med nickel och kol. Var och ett bankas lövtunna för hand, viks, appliceras och härdas upprepade gånger. Damaskus ska kunna användas dagligen i decennier. Det är vad som krävs av dess professionella användare. Det bästa tänkbara. Ett mästerverk. Nypris: 8645:-
Kniven som mästerverk. Damaskus smids enligt gammal samurajtradition. En kärna av rostfritt stål med molybden beläggs med sextiotvå lager tunt rostfritt stål med nickel och kol. Vart och ett bankas lövtunna för hand, viks, appliceras och härdas upprepade gånger. En process som tar lång tid i anspråk. Lindrigt uttryckt! Handtagen tar också lång tid i anspråk. Damaskus ska kunna användas dagligen i decennier. Det är vad som krävs av dess professionella användare. Damaskus kostar en del. Men i gengäld får man vad man betalar för. Det bästa tänkbara. Ett mästerverk. 17 cm blad. Smids på samma sätt som samurajsvärd.
Karosseri: Sportkupé Info: Automatisk växellåda, AC, Airbag förare & passagerare, Antispinn, CD-växlare, Elhissar fram, Elspeglar, Elstol förare, Fjärrstyrt c-lås, LM-fälgar, Multifunktionsratt, Servostyrning, sommarkörd och Har inget stort behov att sälja så skam bud ignoreras eller får ett skam svar tillbax Den är grymt välvårdad och i mycket fint skick. Den är enbart sommarkörd och står i garage. och jag har gryma Samurajsvärd vill sälja om någon vill ha dem och jag har haft dem over 10 år hemma pris 2000: kr ella en bra bud . jag säljar inte mina Samurajsvärd till barn under 20 år

... eller prova att söka på samurajsvärd äkta katana