Quantcast
Till salu inom: ”

exotisk perser kattunge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kan tyvärr inte ha kvar mina underbara katter på grund av ändrade familjeförhållanden. Katterna har jag haft sen de båda var kattungar, jag har haft dom som innekatter och dom är väldigt sociala med två fantastiska personligheter. De har aldig varit sjuka och dom är båda helt rumsrena. Den vita långhåriga katten är en kastrerad hona på 3,5 år, hon är en blandning av Norskskogskatt och exotisk perser. Den brunrandiga katten är en kastrerad korthårig hona på 2 år, som är en riktigt go bondkatt. Hoppas gärna att någon vill ta hand om de båda, men om det inte är möjligt så hör av er ändå. Överväger att de hellre kommer till två riktigt bra hem isåfall!
Nu har vi 2 stycken sötnosar kvar av en kull på 4. Mamman är 50% Exotisk perser och 50% Ragdoll. Pappan är Birma. De är födda 12:e November och leveransklara i början av februari. De är redan nu rumsrena vid leverans avmaskade. Bild 2: Flickan Alice Bild 3: Pojken Ozzy Bild 4: Ozzy t.v Alice t.h Pris: 2000:- st Jenny: 0763215060 Leif: 0763278700
Mamman: 50%Exotisk perser 50%Main cone blandning Pappan: okänd. Den 30/11 är dessa tre små sötnosarna redo att flytta hemifrån och vidare till egna hem. Dom är hund och barn vana, går på låda och dom kommer även att vara avmaskade när dom flyttar. Den svarta (med lite vitt) är en hona och dom andra två är hanar. Blir eventuellt långhåriga. Mejlen är INTE aktiv så ring eller smsa. Går att nå mig på sms nästan dygnet runt.
5 exotisk perser och bond-katter. 1 med platt nos, pris 600:- (Kattungen med röd ring runt) 4 med vanlig nos, pris 300:- Leverans klara vecka 6.
Säljer vår lilla kattpojke, leveransklar i påsk. Stamtavla saknas. Vid intresse ring.