Quantcast
Till salu inom: ”

savannah katt blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Odd Molly Blus

Lund
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st, 5 år gammla savannahbröder måste tyvärr omplaceras pga ändrade familjeförhållanden. 1500kr styck. Söker ett hem som vill ta sig an två energifulla ömhetssökande individer. Obs! Detta är en hybridras som är en korsning mellan afrikansk serval och tamkatt. Är innekatter. Har stammtavla, är vaccinerade och chippade. Jag kan även nås på mobil 0708664178; ring ej efter kl.21. Nås lättast på telefon. Gå gärna in på uppfödarens hemsida för vidare information. Wildsidecattery.nu
Savannah och Toscana söker ett nytt kärleksfullt och varaktigt hem och vill gärna flytta tillsammans. Savannah är mor till Toscana och båda katterna trivs utmärkt ihop. De är mycket sociala och har har ett fantastiskt temperament. Anledningen till att jag vill flytta på dem är att de gjort sitt i avelsarbetet och jag kan inte ha för många katter i katteriet. Båda kommer att vara kastrerade vid flytt. Säljes enligt SVERAK:s regler med stamtavlor, vaccinationsintyg, chipmärkta m.m kontakat mig för mera information.
Jag letar nytt hem åt mina två vuxna, fina honkatter. De är sociala, trevliga och nyfikna. De är registrerade, fullt försäkrade, vaccinerade, ID-märkta med mikrochip, avmaskade, kastrerade och veterinär besiktigade. TINGELING född 2009-01-13 Svart-vit SAVANNAH född 2010-07-24 Chokladilver De är vana vid barn och hundar. De säljes helst till samma hem, i annat fall måste det finnas andra katter i det nya hemmet då dessa katter är vana vid sällskap hela tiden. Jag ser gärna också att de har möjlighet till utomhusvistelse. 5000kr/st Endast seriösa spekulanter göre sig besvär.
Äkta Siameskattungar med endast siames i härstammningen. Födda 17/11. 3 honor, en brunmaskad, en blåmaskad och en chokladmaskad. Far Malvikens Major Martin chokladmaskad, Mor Ch.Jamborees Savannah brunmaskad. Besiktade, Chippade, vaccinerade, familjuppfödda. Testresultat på far och mor Felv och Fiv negativa samt PRA negativt N/N. Sveraks regler gäller, då vi är registrerade där. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu har vi endast tre Maine coon tjejer kvar. Calippo, hona bruntabby LEDIG Piggelin, hona bruntigre LEDIG Iglo, hona blåtabby LEDIG Solero, hane bruntigre tingad Tophat, hane bruntigré tingad Sia, hona dark silver, tingad Kattungarna säljes i enlighet med Sveraks rekommendationer tidigast vid 12 veckors ålder (15/5). Vid leverans är de grundvaccinerade två gånger, avmaskade, chippade och besiktigade. De är 100% Maine coon men har inte stamtavlor. Calippo, första bilden, är en stor hona (för närvarande störst i kullen) hon är väldigt äventyrslysten men samtidigt mycket kelig och spinner mycket. Väldigt fin och rastypiskt. Piggelin, andra bilden, är lite mindre men OTROLIGT kelig rätt kaxig, hon är lite av en boss i kullen mycket lekfull. Hon kommer alltid fram först och hälsar. Iglo, tredje bilden, är lite mer aktsamt men även hon mycket kelig. Hon pratar och kuttrar, liksom sin mamma, nästan hela tiden. Hon är den enda blåa kattungen i kullen. Fjärde bilden är på pappa Petter, stor Maine coon hane som kommer ifrån tjeckien. Han är bruntabby med vitt. Mamman är en solid blå hona som heter Savannah, hennes ursprung är i Danmark. Skicka gärna ett mail om DU är intresserad. Vi skickar mer än gärna fler kort på kattungarna