Quantcast
Till salu inom: ”

schipperke till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Hej är en vacker tik som är född 091124 och söker nu ett nytt hem då min matte inte har tid för mej. Har stamtavla och älskar att åka bil, samt så är jag van vid både katter, barn och andra hundar. Men behöver mycke aktivering så jag skulle gärna vilja komma till en aktiv person eller en som är intresserad av att ställa ut då matte tycker jag är såå vacker. maila min matte om ni vill veta nått mera.. vov vov på er alla.
Hej hej. Nu är det bara lille jag kvar. Jag är en blandras kille, mamma är 50% Ihasa apso och 50% schipperke, och pappa är powder puff naken hund. Jag är otroligt social och älskar att springa runt mattes husses ben och busa, även att busa med allt annat roligt som jag hittar. Jag är uppväxt med barn och andra hundar. Jag kommmer vid leverns att vara: - veterinärs besiktigade - chippade - avmaskade 3 ggr Är annonsen kvar finns jag kvar! Med vänlig hälsning, Anneli & Micke.
Hej alla hundvänner! Vi behöva akut hjälpa med våran 3 åring schipperke tik Hedvig under dagarna då vi jobbar. Hon är en glad och pigg hund som gillar att busa och andra hundar. Skulle behöva hjälp 4-5 dagar i veckan, 1 h promenad eller helst någon som hämtar henne och kanske har henne några timma efter som vi jobbar långa dagar i bland. Hör av dig om du vill veta mer! Mvh Maya
Vi söker ett kärleksfullt och engagerat hem år våran renrasiga shipperke tik Diva. Hon är en glad, lekfull tjej, hon älskar andra hundar och katter. Idag åker hon med sin husse till jobbet varje dag, vilket innebär att hon måste åka 14 mil varje dag men hon tycker inte om att åka bil, hon kräks inte, men blir stressad vid mycket bilåkning. Diva är lättlärd och vi ser helst att hon kommer till någon som vill träna och ge henne mycket aktivitet.
Jag heter Nico och är snart 6 år gammal. Jag är en blandras kille mellan Chihuahua och Schipperke. Min matte behöv hjälp 2ggr om dagen varannan vecka. Är du hemma om dagarna och gärna vill ha sällskap, går det också bra. Jag bor i centrala kungsbacka så om du bor i närheten är det bra. Jag är en snäll kille som älskar att busa och springa i skogen men även mysa. Du som person ska vara lugn men bestämd och gärna van vid djur. Ring min matte så hoppas jag att vi ses! (Ingen kostnad som inlägget visar)

... eller prova att söka på schipperke valpar