Quantcast
Till salu inom: ”

schipperke omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Det är med sorg i hjärtat, som jag måste se till att mina killar får ett nytt hem. På grund av ändrade familjeförhållanden så kan jag inte ge dem den uppmärksamhet och tid de behöver. De är två riktiga kelgrisar, som älskar långa skogspromenader och de tycker mycket om barn. De är fem och sex år gamla, kommer från en seriös uppfödare, har bra stamtavlor och har även EU-pass giltiga till 2014. För mer information angående rasen: http://www.schipperkeringen.se/ http://sv.wikipedia.org/wiki/Schipperke Priset kan diskuteras. Det viktigaste är att de kommer till ett bra hem. Om du är intresserad så hör av dig till mig med en kort beskrivning av vem du är och hur du kommer att ge dem det engagemang de behöver.
4 kattungar som söker ett eget hem. De är 5 stycken i kullen, 4 hanar och 1 hona. En av hanarna kommer att stanna. De är födda den 26 Juni - 12. Mamman tog jag emot som en akut omplacering, då ägaren innan inte kunde ha dem kvar p.g.a.. personliga skäl. Jag ser helst att ungarna blir kastrerade när de uppnått åldern av minst 6 månader. De är vanliga huskatter. Närmsta rasen de har är birma och det är deras mormor som är. Fader är okänd. Men troligtvis vanlig huskatt. De är otroligt sällskapliga, kommer gärna och sover i knät, de busar och går på lådan till 99% redan nu. De är vid det här laget nästan 6 veckor gamla. De får torrfoder, samt mjölkersättning. De har även en honkatt på 1 år som agerar extra mamma, samt en kattunge på 8 månader som agerar pappa åt dem. De söker även kontakt med mina hundar. (En jack russel & en schipperke/yorkshireterrier blandis.) De har även haft kontakt med kaniner. Bilder fås via mejl. * Svart hona "Black Molly" - Tingad. *Svart hane med vit tass "Baloo" *Brunsvart tecknad hane "Timon" *Brunsvart tecknad hane "Miloo" Och kommer vid flytten att vara *Minst 12 veckor gamla *ID-märkta med chip *Vaccinerad x2 (vid 8 samt 12 veckors ålder) *Hund samt kattvan *Van vid annat oväsen såsom dammsugare, hög volym på tv, hög musik, skällande hundar mm. *Rumsrena Jag kommer att ha skrivit ett kontrakt som ska skrivas under av köparen. Det är viktigt att köpet av katt är genomtänkt ordentligt. Och fungerar det inte, så är jag den första att ta emot dem. Transport till Stockholm / Uppsala kan jag även lösa mot ersättning. Helst ska man komma och träffa dem här innan man tar med dem hem. Bilder kan fås via mejl. Ser helst första kontakten via mejl. Då jag är lite blyg när det gäller att prata i telefon med främmande människor. ID-märkning samt 2 vaccinationer kostar 630 kr / kattunge. Därav priset på 700 kr / kattunge.
Efter mycket funderingar har vi nu beslutat att hitta ett nytt hem åt vår hund Attila. Sedan vi fick barn har han inte riktigt kunnat hitta sin plats i familjen. När vi sedan började jobba igen och han skulle vara ensam blev han ännu mer orolig. Han skäller väldigt mycket så fort han blir lämnad själv. Vi har hundvakt vi kör honom till om dagarna. Men nu för tiden blir han så stressad av att åka bil, antagligen för att bli bortlämnad så det känns inte som att det håller i längden. Attila är en 4-årig hanhund(kastrerad), en blandning av schipperke och papillon (en lite mindre hund) . Han är mycket tillgiven och kräver INTE långa promenader eller massor av motion. Däremot har han inget emot att få springa lös ibland. Han är duktig på att gå i koppel, håller sig alltid i närheten om han får vara lös och han älskar att ligga i knät och bli klappad. Attila gillar inte när det är för "stimmigt" och skulle må bäst i ett hem utan små barn, helst hos någon äldre som har vilja och ork att pyssla om honom. Han går bra ihop med katter och andra hundar. Han gillar inte att åka bil, dock var det inga problem innan vår dotter kom. Det är troligtvis denna oro som utlöst det. Att hitta ett hem där Attila trivs och mår bra är av stor vikt för oss. Är du intresserad mejla eller ring mig efter kl 16.30. Mvh Jonatan
Våran 2-åriga Chihuahua/schipperke hane söker ett nytt hem.Anledningen är att han är stressad av att bo med barn.Annars är han helt underbar,väldigt social och kelig.Kan vara ensam hemma men inte mer än 4 timmar.Tycker om lång promenader men när det regnar så blir det kortare promenader.Har börjat med sök vilket han tycker är jättekul,är väldigt lättlärd och kan även några konster.Går bra ihop med andra hundar tikar som hanar oavsett ålder.Han är chippad och vaccinerad. Vi väldigt noga med vilka som köper honom. Våra krav till dig som är intresserad: Vi vill sälja honom till antingen ett äldre par,ensam person eller en familj utan småbarn Att du/ni bor på landet eller utanför stan Självklart ska det finnas hundvana! Ha kontakt efter köp. Är hemma mycket Vill gärna bo med en hundkompis i passande stolek då han älskar andra hundar vi tar oss rätten att neka om hemmet inte känns rätt. Tack för att du/ni tog er tid att läsa detta och även respekterar kraven . Skriv och berätta om vad du/ni kan erbjuda honom,Endast seriösa bör höra av sig Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Molle 2 år, Chihuahua/Schipperke blandning. Måste nu omplaceras pga tidsbrist och flytt. Han är kastrerad. Molle är väldigt lekfull och en sprallig liten kille. Vill alltid vara med och ha koll på allt. Älskar gå på långpromenader och var ute och springa, antingen en löprunda eller fritt fast han är inte vidare lydig när han är lös. Han älskar att ligga i soffan och gosa, när det är dags att sova så ligger han gärna i husses armhåla hela natten. Bollen är hans bästa vän. Det mindre positiva med Molle är att han är väldigt osäker och rädd av sig. När han är hemma vaktar han och skäller en del om han hör ljud eller ser någon genom fönstret. Han vaktar även området nära hemmet. Molle är inte van vid andra hundar och då blir han väldigt osäker och rädd och skäller. Detta går att träna bort för den som kan och har tid. Det finns mycket mer att berätta om Molle. Är ni intresserade av att veta mer så ring. Vi ser gärna att han hamnar hos någon utan småbarn då det är ett stressmoment för honom. Vi vill även att han får bo på landet tillsammans med någon som har tid för honom. Känner du/ni att Molle är något för er och ni kan ge honom ett bra hem för resten av hans liv så tveka inte att höra av er. Kontaktas endast per telefon 0702521573. Pris: 3000kr endast seriösa och kunniga köpare. Priset är inte det viktigaste, bara han får ett bra hem.