Quantcast
Till salu inom: ”

schnauzer säljes

Tidigare annonser till salu

Schnauzer mellan p/s 3 hanar kvar födda 110225 för lev 22 april. Pappan sv utst champ. Mamman har CK, godk MH-test med 1:a på skott, godk anlagsprov i viltspår. Uppfödda bredvid köket med andra hundar o katter. Vid leverans är de avmaskade, reg i SKK, veterinärbesiktigade, chipade, försäkrade för dolda fel i 3 år. Oerhört glada o sociala! Kan behållas till juni om ni vill hämta då istället. Åker ni bort kan vi passa hunden åt er! Hör gärna av er för mer info. Hemsida www.hagadalhastohund.se
Vår snälla glada Totte 1,5 år behöver hitta ett nytt hem då det inte längre fungerar så bra med vår äldre hund. Han är en riktig skogsmulle som älskar att vara med på allt men klarar också av att vara ensam. Bor med 2 katter och idag och det fungerar utmärkt. Hör bara av dig om du kan ge vår fina hund ett riktigt bra varaktigt hem, fyllt med kärlek och omsorg.
3 st Schnauzer p/s hanar f. 27/12-11, önskar komma till varsin familj. De är pigga, glada och har ett härligt positivt temperament. De är miljö, koppel, bil och rumsrenhets tränade samt vana vid pälsvård. Efter sunda, friska, högt utställningsmeriterade, hd-röntgade och MH testade föräldrar. Vi följer rasklubbens och SKK's regler och krav. Alla är vacc., bes. ua, avmaskade och försäkrade. Säljes till aktiva och intresserade hem! Mer info på www.chevroletskennel.se Välkomna att höra av er!
Tyvärr måste jag omplacera min kompis. Han är en Schnauzer på 5 år, som är kastrerad. Söker en person med hundvana, söker ett stabilt hem som kan ge han den tid han förtjänar och kan ta ut han och träna, spår m.m. Väldigt charmig herre med sina egenheter på gott och ont. Men är ni intresserad och kan ge min hund ett varaktigt fint hem, slå en signal eller skicka ett mail så kan jag berätta lite mer och skriv gärna lite om er.
Hej! Jag har 2 underbara valpar som nu är 5 veckor gamla och dom söker nya hem. En hane och en tik. Hundarna är fullt friska, väldigt sociala, busiga och sitter mer än gärna och myser i knät. Valparna kommer troligtvis få sträv päls som schnauzern och bli ungefär i knähöjd höga. Hundarna kommer att säljas med: Vet.intyg Avmaskade Vaccinerade Chippade Vi önskar 1500 kr i handpenning, för att undvika oseriösa köpare. Hundarna kommer vara leveransklara v.36. Vid intresse kontakta mig gärna via telefon eller mejl. 0730-652581