Till salu inom

"schnauzer säljes"

Nacka
Idag

Hundkorg

2 200 kr
Blocket.se
Ludvika
5 år

Schnauzer valpar

15 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Stockholm
8 år

Schnauzer Pläd

1 149 kr
ABC-Annons.se
Värnamo
10 år

Schnauzer valpar

10 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Kronobergs län
11 år

Two and a Half Men - Säsong...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hässleholm

Leveransklara schnauzervalpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Schnauzer mellan p/s 3 hanar kvar födda 110225 för lev 22 april. Pappan sv utst champ. Mamman har CK, godk MH-test med 1:a på skott, godk anlagsprov i viltspår. Uppfödda bredvid köket med andra hundar o katter. Vid leverans är de avmaskade, reg i SKK, veterinärbesiktigade, chipade, försäkrade för dolda fel i 3 år. Oerhört glada o sociala! Kan behållas till juni om ni vill hämta då istället. Åker ni bort kan vi passa hunden åt er! Hör gärna av er för mer info. Hemsida www.hagadalhastohund.se
12 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Schnauzer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Vår snälla glada Totte 1,5 år behöver hitta ett nytt hem då det inte längre fungerar så bra med vår äldre hund. Han är en riktig skogsmulle som älskar att vara med på allt men klarar också av att vara ensam. Bor med 2 katter och idag och det fungerar utmärkt. Hör bara av dig om du kan ge vår fina hund ett riktigt bra varaktigt hem, fyllt med kärlek och omsorg.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Schnauzer p/s hanvalpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
3 st Schnauzer p/s hanar f. 27/12-11, önskar komma till varsin familj. De är pigga, glada och har ett härligt positivt temperament. De är miljö, koppel, bil och rumsrenhets tränade samt vana vid pälsvård. Efter sunda, friska, högt utställningsmeriterade, hd-röntgade och MH testade föräldrar. Vi följer rasklubbens och SKK's regler och krav. Alla är vacc., bes. ua, avmaskade och försäkrade. Säljes till aktiva och intresserade hem! Mer info på www.chevroletskennel.se Välkomna att höra av er!
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Luleå

Behöver omplacera min hund

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tyvärr måste jag omplacera min kompis. Han är en Schnauzer på 5 år, som är kastrerad. Söker en person med hundvana, söker ett stabilt hem som kan ge han den tid han förtjänar och kan ta ut han och träna, spår m.m. Väldigt charmig herre med sina egenheter på gott och ont. Men är ni intresserad och kan ge min hund ett varaktigt fint hem, slå en signal eller skicka ett mail så kan jag berätta lite mer och skriv gärna lite om er.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Dvärgschnauzer-blandning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Hej! Jag har 2 underbara valpar som nu är 5 veckor gamla och dom söker nya hem. En hane och en tik. Hundarna är fullt friska, väldigt sociala, busiga och sitter mer än gärna och myser i knät. Valparna kommer troligtvis få sträv päls som schnauzern och bli ungefär i knähöjd höga. Hundarna kommer att säljas med: Vet.intyg Avmaskade Vaccinerade Chippade Vi önskar 1500 kr i handpenning, för att undvika oseriösa köpare. Hundarna kommer vara leveransklara v.36. Vid intresse kontakta mig gärna via telefon eller mejl. 0730-652581
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj