Quantcast
Till salu inom: ”

blandras pudel schnauzer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu söker vi på J&S HundCenter efter ett kärleksfullt hem till blandras tiken Mimmi. Mimmi är 4 år gammal, och är en otroligt trevlig, social och lugn hund. Hon älskar att mysa i sängen, och att sitta hos en i soffan/fotöljen. Mimmi fungera jättebra ihop med andra hundar, katter och barn. Hon är väldigt lugn, så om hon skulle hamna hos någon i lägenhet är detta inga problem. Vi ser helst att hon kommer till barnfamilj, eller någon äldre som kanske är ensam, och vill ha trevligt sällskap av lilla Mimmi. Mimmi är blandras mellan Pudel och Schnauzer. Vid intresse mejla!
Hej! Vår cockertik söker en liten kompis. Hon skall vara av mindre ras, som cocker. pudel. schnauzer, cavaljer, terrier, eller liten blandras. Valp eller vuxen. Vana vid barn och djur är ett stort pluss, eftersom familjen är stor och det finns katter, kaniner, hund och lite lantbruksdjur här. Mycket lek och promenader kan vi erbjuda. Så länge annonsen finns kvar så letar vi efter en liten vovve. (Pris = symboliskt) Mvh. Mia
Söker en Dvärgschnauzer eller Yorkie Terrier till parning av min tik Molly! Molly är 18 mån årsskiftet. Hon är blandras. Pappan var P & S dvärgschnauzer och Mamman P & S dvärgschnauzer med lite yorkie och pudel i sig. Molly älskar allt och alla. Mycket fint lynne enl veterinären. Är mycket sällskaplig. Liknar en schnauzer med yorkie nos. Har väldigt mjuk päls. Parningen sker fr mitten av Januari 20013, 2 tillfällen och pris enl överenskommelse! Helst inte allt för långt iväg.
Hejsan!!! Jag har en underbar blandras tjej (whippet/dv schnauzer/pudel) som gärna önskar en pojkvän helst pudel (hon är ca:40 i manken)Hon kommer nog att börja löpa i slutet av oktober eller november.Tänkte bara kolla om det fanns några intresserade hon är mycket signal känslig är duktig att hjälpa hundar som är osäkra, om någon är hundrädd lämnar hon avstånd och visar respekt hon har ett bra psyke så jag kommer att vara kräsen vad gäller han hundens psyke. Om det låter intressant så hör av dig. Fotot ger henne ingen rättvisa hade andra men dom var för stora så det gick inte. Hälsningar Lilian...
Jag tänkte bara kolla om intresse att para min lilla blandras tjej (wippet schnauzer och pudel) det är inget som är aktuellt nu men tänkte spåna lite. Dvärg eller mellan pudel (min tös är ca 40cm i manke) Är det någon som har en pudel med bra mentalitet du kan väll skicka ett mail i så fall och berätta lite om din hund. som sagt det är inte aktuellt ännu skicka gärna med ett foto om du har......Lilian.