Quantcast
Till salu inom: ”

shelbo schnoodle valpar schnauzer pude säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svart schnauzervalp 1 tik kvar efter meriterade föräldrar. Födda den 26-6 Leveransklar Naturligtvis är valpen vid leverans Försäkrad Veterinärsbesiktigad Avmaskad ID-märkt Vaccinerad Registrerade i SKK Säljes med SKK avtal Maybe är nästan helt rumsren. Van vid att gå i koppel o att åka bil. Miljötränad i olika miljöer. Van vid andra hundar o katter o barn. Maybe är en underbar valp som längtar efter ett eget hem..... Har levt med rasen i 25 år. Trimmar alla mina valpar gratis till utställning..Samt övriga till reduserat pris. Är du själv intresserad av att lära dig att trimma din hund, så lär jag dig detta. För mer info ring 04681125 0703591233
Nu finns det en tik och en hanvalp kvar som vill flytta till ett eget hem ur en kull som är leveransklara den 18:e december, då valparna är 8 veckor. Kullen är efter meriterade, friska och trevliga föräldrar som fungerar väl som familjehundar samt är trevliga att arbeta med. En hund för dig som gillar att arbeta med din hund (jakt/jaktprov, bruks, lydnad etc) eller som vill ha en trevlig kompis att ha med vid aktivt friluftsliv i skog och mark. Valparna är uppfödda i hemmiljö med andra hundar och med mycket kärlek och uppmärksamhet. Pigga, glada och nyfikna. Valparna levereras helt i enlighet med Svenska Kennelklubbens rekommendationer Id-märkta vaccinerade avmaskade doldafel försäkrade Vid intresse ring Tommy 070-2208501
Två hanar finns kvar att tinga i en kull av 7 ljuvliga krabater födda 18 mars-12. Efter uställn.meriterade HD-fria och framför allt mycket trevliga föräldrar. Båda har genomfört MH med bra resultat. Valparna är leveransklara tidigast 13 maj. Vi är en liten kennel som föder upp våra hundar i hemmiljö, vi följer rasklubbens och SKK:s regler och vid leveransen är valparna reg. i SKK, veterinärbesiktigade, vaccinerade och dolda felförsäkrade. Leksak, filt och informationsmaterial medföljer självklart valpen. Välkommen att kontakta oss på tel 0705-196328 eller 0303-221238 eller titta in på vår hemsida www.cegali.se för mer information.
Vill ni ha en underbar liten kompis,som kan vara med på det mesta. Då finns här 1 pojke och en flicka kvar. Från en kull på 5 valpar. De är nu ca 9v gamla,födda 1 mars. De är färdiga för att flytta,till kärleksfulla och seriösa hem. Alltså leverans klara nu. Vuxenvikt ca 5-7 kg. Friska föräldrar,aldrig varit sjuka. De är alla veterinär besiktade UA. Vaccinerade och chip märkta. Avmaskade flera gånger och är dolda fel försäkrade i 3 år. Ni som är seriösa,har ett kärleksfullt hem och har planerat ett valpköp väl,är välkomna att höra av er. Kan tingas med handpenning på 1500:- OBS!! Handpenning återfås ej vid ångrat valpköp. Vi undanber oss vänligen,prutare,oseriösa,fodervärd och bildsamlare. Bild 1 Tik svart/silver. Bild 2 Hane viltfärgad. Bild 3 Mamma Bild 4 Pappa Välkomna!
3 små söta flickor söker sitt rätta hem. Valparna är som schnauzer, men har 25% Cavalier i sig. Denna blandning blir helt underbar. De är sociala, glada och smälter allas hjärtan. Födda den 10 Maj och leveransklara. Vaccinerade både 1:a och 2:a sprutan.Nästa vacc ska göras vid 1 års ålder. Chippade Avmaskade Besiktigade 2 gånger. Dolda fel försäkrade Även liv och vet vårds försäkrade i Agria. Mejla lite info om er och om vilket liv ni kan erbjuda den lilla. Sedan kontaktar vi er om ni känns som den rätta. O.B.S Kontaktar enbart de som lämnat sitt riktiga namn och ett sökbart telefonnummer. Tinga en valp kan ni göra mot en handpenning på 1500:- som tyvärr ej återbetalas vid ånger. Bild 1+2: Tea Tik (Svart/Silver) Bild 3+4: Tysa Tik (Viltfärgad) Bild 5+6: Tila Tik (Svart/Silver)