Quantcast
Till salu inom: ”

sensixx b5 automatic bruksanvisning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sony CDP-797

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min fina svarta Nespresso-maskin till pangpris. Den gör underbart gott kaffe som imponerat på många gäster! Bara att fylla på vatten och trycka på knappen - vips står där en ångande kopp fylld av svart espresso. Resultatet blir utmärkt varje gång med en tjock och fyllig crema och det finns många olika smaker att välja mellan - som perfekt för hemmabruk Själv har jag slutat dricka kaffe, men det är synd på en så fin maskin att bara bli stående. Nespresso-maskinen är sparsamt använd och i perekt skick, den kommer med sin original Nespresso-pärm och bruksanvisning. Jag skickar även med 10 kaffe-pods och ett kit för en kalkrengöring. Hämtas i Linnéstan, Göteborg. Inköpspris 1999 kr.
Michael Kors MK9010 Automatic. Använd ca 3mån, har innan bara legat oanvänd. Men nu tänker jag sälja den. Den är i mycket fint skick, använd men inga större märken. Klockan är i stainless steel och har en öppen urtavla så man ser mekanismen. Den behöver alltså inget batteri utan vrids upp och går på rörelse. Original box och bruksanvisning ingår. Nypris: 4395kr säljer den nu för 2400kr. Maila gärna för mer info och bilder.
Säljer nu följande: * Isomac Relax Automatica i borstat stål. En halvautomatisk kaffemaskin tillverkad i Italien med förprogrammerade knappar för bl a enkel/dubbel espresso. Skummar även mjölken till din Latte eller cappucino på ett enkelt sätt. Passar perfekt till det "lilla kontoret" eller till köket hemma. Väldigt fint skick - precis nyservad på Monteriva Kaffe i Göteborg! (nypris 14 995 kr) * Kaffekvarn Isomac Prof Inox (nypris: 1995 kr) Ett paket med kaffemaskin, kvarn, 2 handtag, kaffepress, bruksanvisning samt orginal-emballage. Paketpris: 4300 kr (nypris 16 990 kr) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.