Quantcast
Till salu inom

"sibirisk katt till salu dalarna säljes"

Norrköping
Igår

Söker katt

500 kr
Citiboard
Falun
Igår

tobii eye tracker 4c

300 kr
Citiboard
Helsingborg
Igår

Katt 5 månader

500 kr
Citiboard
Ludvika
Igår

Runt 16 olika nya till anti...

2 900 kr
Citiboard
Mora
Igår

L.A. Rush Xbox

50 kr
Citiboard
Mora
Igår

Vhs filmer

25 kr
Citiboard
Mora
Igår

Tom Clancy's Ghost recon Co...

50 kr
Citiboard
Mora
Igår

Tom Clancy's Rainbow six 3...

50 kr
Citiboard
Ludvika
Igår

Primus gasolkök

250 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Falun

Skeppskattunge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
En silvertigre-vit hane med extratår (skeppskatt) söker seriöst och varaktigt hem. Han är mycket trevlig o mysig, med mycket bus också. han är van vid hund och andra katter. Mamman är huskatt och pappan sibirisk katt (raskatt). han säljes fullvaccinerad (kattpest kattsnuva)avmaskad, veterinär besiktigad. Lite mat o leksaker medföljer också. ring eller maila för mera info och foton.Vid intresse är ni välkomna på besök. han är leveransklar tidigast 21 maj då han är 12 veckor.
2 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Dalarnas län

Sibirisk katt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Maya behöver ett nytt hem pga flytt och allergi. År du den som skulle vilja bli en ny matte eller husse hör av dig så får vi träffas och se om ni faller för varandra. Maya är van att vara ute och är en utmärkt musjägare. Som sibir är hon inte rädd för vatten och tar gärna en promenad i regnet. Maya brukar träffa hundar ibland och de är väl rätt ok bara de inte tänker jaga henne. Annars är det mest behagfullt att sova i soffan så här års. Fler bilder skickas på begäran
1 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Dalarnas län

Kattunge blandras sibirisk

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Vi söker en kattunge med minst 50% sibirisk katt i sig. Vi har en kattvan hund i familjen men vi tror att en kattunge skulle vara enklare att introducera. Vi har egen trädgård och området vi bor i har skog runtom så om katten vill vara ute är det inget problem. Vi kan tänka oss att åka en runt 30 mil från moratrakten för att hämta. Kattungen ska vara rumsren och veterinärsbeskiktad, inget krav att den är chippad eller försäkrad, det fixar vi annars.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

75% Sibiriskt katt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Har nu tagit det tunga beslutet att sälja vår kastrerade hankatt på 4 år. Otroligt vacker och ståtlig. Han är super snäll, stor och tung herre. Går bra ihop med barn, hundar och andra katter men skulle passa bäst som ensam katt där han får mycket tid. Väldigt gosig. Vill gärna ligga och mysa i soffan. Kräver en del pälsvård. Går bra att duscha och bada. Är idag utekatt men skulle lika gärna kunna vara innekatt. Han är 75% sibirisk katt och 25 % bondkatt. Färgen är aprikos. Säljes endast till ett seriöst varaktigt hem!
1 700 kr
Blocket.se
Katt  ·  Borlänge

Kattungar Neva Masquerade blandras

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Två stycken söta kattungar är över ifrån kullen på totalt 5st. Mamman är en renrasig Neva Masquerade med stamtavla. (Neva Masquerade är en syskonras till den Sibiriska katten.) Dom är födda 2013-04-06 och är därmed leveransklara 2013-06-29 då dom är 12 veckor. Dom levereras självklart vaccinerade. Redan nu är dom rumsrena och går på "toaletten", väldigt sociala, busiga kattungar. måste ses! Kom gärna och hälsa på kattungarna! Det går bra att tinga en kattunge mot en handpenningen på 500:-, resterande betalas vid leverans.
1 500 kr
Blocket.se