Quantcast
Till salu inom: ”

sibirisk katt till salu skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

el ljustake

Helsingborg

Tidigare annonser till salu

S*sneschinka katia född 070603 Far: CH Kasian Dostoyanie sibiri Mor: CH Edelweiss Fortuna Behöver nytt hem NU, pga allergi i familjen. Katia är en mycket trevlig katt.Hon följer en gärna på en promenad.Hon är kastrerad och älskar att vara ute. Honär försäkrad, chipad och vaccinerad. med henne följer transportbur, toalåda, klotång, kam,klösträd, koppel mm. vill gärna att hon kommer till landet. Pris:3000kr , kan diskuteras Vid frågor kontakta susanne telenr 0735290856
med stor sorg i hjärtat måste jag sälja min sibiriska hane. Han är 1 år, inte kastrerad, lekfull och pratglad. har dock ingen stamtavla på honom och han är inte reg. massor med tillbehör medföljer: transportbur, 2 kisslådor den ena är med tak,litet klösträd, lite leksaker, lite mat och kattsand. Han har varit innekatt och skulle vilja att han fortsätter vara det om det inte finns en kattgård som han kan vara i. Ring helst 800 kr kan ev.diskuteras
Vilda vår underbara sibiriska katthona har ungar. Några är tingade och vi hade även tänkt behålla men tyvärr har nu min son som endast tål sibiriskakatter reagerat av ungarana då dessa är blandraser , pappa är maincoon. Har nu därför två honor och en hane kvar som måste säljas. Kisarna är ulliga gulliga helt underbara, tillgivna o väldigt vana vid hantering av både vuxna o barn.Vana vid bad o kloklippning, rumsrena o äter torrfoder.Priset disskuteras då hemmet är viktigast. Ev fodervärdskap på en hona. Kisarna är redo att flytta hemifrån sista veckan i aug då dom är tolv veckor.VÄLKOMNA.
Vi har 2 söta kattungar kvar till salu, den svarta honan och en tigre hane. Denna rasen passar oftast även för allergiker. Vi kan erbjuda ett testhem i Malmö. Levereras tidigast den 29/9 Vi följer SVERAKS rekommendationer. När de säljs så är de: Vaccinerade 2ggr Chipade Avmaskade Veterinärbesiktigade Katterna är uppvuxna med familj och andra djur. Kan gärna ligga och mysa. Är ni intresserade så kan ni gärna titta in på min hemsida www.sibirisk.wordpress.com Sälj ENDAST till seriösa hem!! Maila eller ring!
Har en katthona som är född 2010 som behöver komma till ett nytt hem då hon inte trivs i vårt kattgäng. Finns det någon där ute som kan tänka sig henne ...hon bör vara ensamkatt då hon inte trivs med andra katter. Hon är fertil men äter just nu P-piller. Jag har tagit en kull ungar på henne. Hon har bara varit innekatt hos mig och hon är en jätte fin kelen katt. Hon är vaccinerad och chippad. Vid intresse ring 0703 257333 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.