Quantcast
Till salu inom: ”

sibirisk dvärg katt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Odd Molly Blus

Lund
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag bor med min man och våra två barn i en villa i ett lungt bostadsområde. Då jag är lite allergisk mot katter, men så gärna önskar en katt som kan förgylla vårt liv och bli en del av vår vardag, letar vi efter en katt av sibirisk ras. Jag har vid ett par tillfällen fått möjlighet att kela och mysa med två olika sibiriska katter och det har gått över förväntan, inte kännt någonting. Har du en sibirisk katt/kattunge som du vill sälja/omplacera/lämna på foder så hör gärna av dig. Här kommer katten bli högt älskad och aningens bortskämd ;-)
Cider är en 10-månaders sibirisk katt som behöver komma till ett nytt hem. Hon är sköldpadd tabby och en riktig skönhet. Cider är fertil men går på p-piller. Hon är van vid små barn, har dock inte bott med andra katter eller hundar så det vet jag inte hur det skulle fungera, dock är hon väldigt anpassningsbar så jag tror att det skulle fungera fint. Den sibiriska katten anses vara allergivänlig men det är väldigt individuellt. Min man som är allergisk klarar henne utan problem, dock reagerar jag med min allergi vilket är anledningen till att hon behöver omplaceras. Hon är van vid att gå fritt ute så jag önskar att hon kan komma till ett hem där utevistelse är möjligt. Hon är även van vid att vara i sele. Hon är vaccinerad, chipmärkt, försäkrad, rumsren och har stamtavla. Hennes saker medföljer vid köp. Vid intresse, mejla för första kontakt.
Vi söker halvfodervärd till S*Villa Daphne Miagoma, Sibirisk katthona, svartspotted med vitt, född 20110324. Miagoma är en lovande liten tjej med mycket bus i kroppen. Hon är glad, självsäker och mycket social. Som halvfodervärd betalar du endast en del av kattens försäljningspris. Resten betalar du med en tjänst. Tjänsten innebär i stort att du håller katten i avels- och utställningsskick åt uppfödaren, samt låter uppfödaren ha tillgång till katten vid exempelvis utställning, parning, födsel, avelstester osv. under fodervärdstiden. Övrig tid har du katten precis som din egen. Fodervärdstiden avslutas antingen efter överenskommen tid eller efter överenskommet antal kullar. Då övergår katten helt i din ägo. Vi söker dig som bor i Nyköping med omnejd. Du får gärna vara avels- och/eller utställningsintresserad, tidigare erfarenhet är dock inte ett krav. Vi ser gärna att det finns en (kastrerad) kattkompis i hemmet. Låter detta intressant? Titta in på www.villadaphne.se för mer information och bilder på Miagoma, eller kontakta oss direkt via mail eller telefon.
Söker nytt hem till min Sibiriska katt då hon inte trivs med den andra katten i hemmet. Hon är otroligt vacker, men mycket envis. Hon vill bestämma och kelar bara när hon själv vill. Hon vill helst kunna gå ut, så tyvärr inte till någon lägenhet. Hon vill komma till ett hem utan andra katter och inga små barn. Ett bra hem är viktigare än priset. Hon har stor personlighet och behöver någon med "fast hand" och mycket kärlek. Fler bilder på www.paviljongen.net under "Fideli".
Darshan är en stor, social och väldigt kelig Sibirisk katt (1,3år) som söker foderfamilj . Darshan är vaccinerad, ID-märkt med chip, avmaskad och fullt försäkrad i Sveland. Darshan söker en familj i Jämtland eller Härjedalen gärna i närheten av Östersund. Jag står för alla kostnader utom mat. Du får gärna vara avels- och/eller utställningsintresserad, tidigare erfarenhet är dock inte ett krav. Låter det intressant? Hör av dig så berättar jag gärna mer! Du kan läsa mer om min uppfödningen, katterna och rasen på vår hemsida: www.sibiriskkatt.net tel 070-6279926 Välkomna!