Quantcast
Till salu inom: ”

sittbräda barnvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnvagn

Malmö
Barnvagn

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer denna trotjänare. Har använts till ett barn av oss, men varit i bruk längre. Fräsch för sin ålder, bra luftdäck , teleskophandtag som gör den behändig på bussen. Tar stort utrymme i bagaget, men är otrolig att köra. Speciellt i snö eller lite terräng. Stor liggkorg med sittbräda, vilket gör att den kan användas länge. Kanske som dagisvagn eller extravagn i stuga/hos far- eller morföräldrar? Gav själv en femhundring för ett år sedan och har kompletterat den med varukorg, samt tvättat upp den rejält vid inköp. Hoppas därför på att få ut det samma, men är öppen för bud. OBS! Sänkt pris till 450:-, eller bud.
Syskonvagn baby trend sit n stand double stroller elixer, inköpt i usa nu i mars inför resa. Multipla användningsområden, man kan tex lätt fästa de flesta babyskydd både fram o bak, ha två lite större sittande barn samt ta bort bakdelen o ha som sittbräda ist. för mer info o bilder se babytrend.com. Bra korg undertill, lättkörd och lätt att fälla ihop. Bra skick! Hämtas i Nacka. Priside' 1800kr Med vänlig hälsning, Madeleine
Dax att skiljas från den här godingen. Den har haft en ägare innan mig vilken köpte den direkt från butik för något år sedan. Så väldigt fräsch för sin ålder! Vagnen har en sittbräda som du kan fälla upp för sittläge. Skyddet ovanpå har förlorat spänsten i karosckan(gummibanden) och en lagning finns på underdelen, men våran lille har sovit gott o tryggt i den! De här äldre vagnarna har superrymlig korg under. Och hjulen får aldrig punka! Maila för fler bilder frågor eller köp!