Quantcast
Till salu inom: ”

skotare teg 904 rd 12 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Regnset

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bra spänning. 1978. Inb.m. skyddsomslag. 267 s. Gulnade sidor. En liten reva i skyddsomslaget. Annars mycket gott skick. Att gömma en jude var lika med döden i det ockuperade Europa 1943. För fader Rufino var - och blev - det en självklarhet att gömma och rädda alla han kunde. Påven teg - och lade 300 judars liv i denna enkla landsortsprästs händer. Gestapo och Wehrmacht hade soldaterna, angivarna, maktapparaten. Rufino Niccacci hade sin tro, sitt bondförnuft och ett mod utöver det vanliga. Men - skulle det räcka..?
Skotare i gott bruksskick. 4-cyl Ford motor med turbo, 89 hk. Med schaktblad och sidovinge med nytt stål. 1 par band medföljer. 1 par tvärlänk kedjor (ej de på bilden). Värmare + fälgbult, mutter. Nya utanpåliggande rör till kranen. Övrigt div. Pumpar i gott skick. Motorn går fint. 6-spak system. Instruktionsbok. 2 extra däck och fälg till traktorn. Rottnevagn med Cranab 6010 kran. Fungerande rulldrift. 1 extra däck och fälg till vagn. En trotjänare som är billig i drift! Oljedropp och glapp finns. Endast seriösa spekulanter ringer! Tack! /Niklas
Är intresserad av att köpa en BM 868 eller Teg904 Rd 12 i gott skick i motor och converter. Helst med 6 spaks kranstyrning. kontaktas på telefon eller mail.
Teg 904 RD 12 Årsmodell: 1978 Band, kedjor Ring för mer information