Quantcast
Till salu inom: ”

skyteam st50 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skyteam st 50 -05. Har stått i fårrådet sedan -06 och nu vill jag bli av med den. Inge luft i däcken. Nycklarna gick sönder så styrlåset är urborrat och tändningslåset om lött,även tanklocket är borta pga. ingen nyckel. Framlampan sitter löst. Säljes i befintligt skick. Lite pyssel innan körning. Höjd ca:70cm. Pris 1500kr eller högst bjudande! Finns annonsen kvar finns mopeden kvar. Ni som tror ni kan komma med dum bud undanbedes. Kastar hellre moppen isådanafall.
Hej nu säljer jag min gammla mopped . Bra att veta ny cylinder 85 cc ny kolv ny top . Den saknar bromsok pga stöld försök instrumentspannel något defect på grund av att moppeden har trillat. 2000kr vid snabb affär . Årsmodel 2006 jag är inte intresserad av några sista priset kompisar moppeden säljs i befintligt skick . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min moppe, det är en Skyteam Viper st50. Den är ej trimmad men gör cirkus 60 km/h i nedförsbacke och medvind ;). Mopeden är relativt oanvänd och därför i ganska bra skick, men det finns några mindre defekter som att vänster backspegel är borta. Den köptes för 16000 kr när den var ny 2009. I priset ingår två hjälmar varav en hjälm har medföljande glasögon. Ena hjälmen är av märket HJC och den andra följde med moppen. Kontaktas helst via email: victorl.28@hotmail.com MVH Victor
Hejsan, ska hjälpa min lillebror som vill sälja sin moped, (hjälp till körkortet) Mopeden är en skyteam st50 från 2008. Den har en fyrväxlad fyrtaktsmotor. Kraftig ram, samma som 125cc, solida hjul mm Skivbromsar bak å fram, usd gaffel mm 2 st nycklar samt servicehäfte finnes. Ring eller mejla för mer info:) Cool moped till ett bra pris:) bvsa Med vänlig hälsning Staffan
Säljer en Skyteam st50 som fungerar som den ska. Startar i alla väder. Den har gått 639 mil och det är en 07a Det sitter på ett efektrör. Men orginalet följer med. Det går att köpa med en till moped av samma märke för 1000kr se bild två. Då följer det med två motorer till den . En orginal och 7 kubikare. Men den ses som en reservdelsmoped. Går att få två fungerande utan problem.