Quantcast
Till salu inom: ”

skyteam moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag ska nu sälja min Skyteam moppe som jag har haft i ca ett halvår och det har varit på vintern så den har inte kört så mycket av mig. Den går bra och Den är inte reggad, alltså avställd och jag har 2 nycklar till den. Den går i ungefär 60 - 70 km/h. Det finns varv räknare, hastighetsmätare och har elstart. Den är väldigt bensins snål eftersom den är 4takt och då går på ren bensin. Maila eller ring för mer info. Ring helst efter 16:00
Tjena Nu ska jag sälja mopeden pga körkort. 50cc Går fint i motorn, startar på första, andra kicken! Det är inte en original Skyteam motor, utan detta är en annan 2takts motor. Är inte säker på vad det är för nån men på toplocket står det gilardoni. Aldrig krånglat med nånting! Byter oljan på den innan det säljs så "du" slipper tänka på det! Bara att komma förbi och provköra! Den är ganska hög i sadeln. 5000kr
Klass II 25km moped Motor: 4-takt 49 cc 1-cylinder luftkyld Dimensioner (LxWxH): 1550 x 620 x 950 Sitthöjd:740 mm Markfrigång: 280 mm Stötdämpning Fram: Teleskopisk Stötdämpning Bak: Duo Shock Vikt: 76 kg Start: Kick + El-start Max effekt: 2,2 kw (ostrypt 1,36Kw) Tändning:Elektronisk Växlar: 4 manuell Transmission: Kedja Framdäck: 100 x 10 Bakdäck: 120 x 10 Frambroms: Skivbroms Bakbroms: Trumbroms Tankvolym: 5,5 L Som ni ser har den inte gått långt!
Nu e moppetiden över för mig så hade tänkt sälja moppen. Som de står i rubriken så är det en skyteam viper, klass 1.Den är lite smått stylad med nylackade kåpor i blank-svart. Den går bra i motorn & är väldigt bensin snål. De tråkiga är att hastighetmätaren har slutat fungera & att jag ramlade för ett tag sen så fästet till den ena bakkåpan lossnade men de har jag fixat så de är inget man tänker på. Om du är intresserad så är det bara att höra av dig på mobilen eller maila så kan du få bilder på moppen. MVH Marcus :)
Moped klass 1 säljes.Jag säljer min moped för att jag har inte tid att fixa småfelen på den.Tillverkaren av mopeden är SkyTeam. Modell silverstone ST-50Tr.Års modell 2006. Den har gått 2185km.Småfelen på mopeden är att solinoiden är trasig och är därmed bortkopplad men startar bra med kick-startenFrambroms-slangen är trasig.Förgasaren behöver ställas in.Ny hastighetsvajer behövs.Sen kanske det finns andra småfel som jag inte märkt, som är väldigt lätt att fixa för den händige.Har satt dit nytt batteri och backspeglar med LED-blinkers på ((2st) 329:-/styck), från biltemaAbus-lås ingår i köpet!Svarar ENDAST på mail! Har satt 3000 som pris, men kan bli billigare vid snabb affär!