Quantcast
Till salu inom: ”

crossmoppe skyteam 07 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välvårdad EU moped i fint skick, helt original. Säljes pga bil. Det är en 4 växlad 4-takts 50cc supermotard, vilket innebär att den låter lite roligare och att den dessutom ligger jämnare mot vägen mot vad en vanlig crossmoppe gör. Har bytt till ett sportluftfilter men originalfiltret följer förstås med. Det gäller även annat som för tillfället inte sitter på, såsom backspeglar och handskydd. Mopeden har gått 458 mil, men efter ca 120 mil bytte jag till en annan motor men originalet sitter nu åter på. Den är helt otrimmad och blev bra inkörd de första 100 milen. Motorn har alltså bara gått 120 mil. Mopeden gör ca 65 km/h.
Nu är det dags att bli av med moppen de är en skyteam års 07, Inga större fel på den förutom saknas blinkers bak. Och fram blinkers är bara att koppla in för dom finns men inte i kopplade, Kan tänkas byta mot nån annan moped eller cross, fiddy, spelar ingen roll om de är en crossmoppe eller scooter. Hör av er 0708188519 smsa helst, Saknar fram lampa nu men det skickas med och hastighetsmätarn skickas också med. Bud !
Skyteam silverstone -06 uttagen augusti 07 Funkar felfritt Bilder kan mezzas eller mailas vid intresse
Hej har en moppe som inte startar vet inte vad felet är kanske nåt för den händige, säljes som reservdelsmoppe eller renoverings objekt Jag orkar inte mecka mer med den.
Tjena! Jag ska nu sälja moppen för att jag ska flytta och behöver inte moppen längre. Det är en Derbi Senda Extreme 07, moppen har gått 1238 mil (knappt inkörd alltså) Allting på moppen är original. Den läcker ingen olja från framgaffeln. Några av kåporna som är riktade framåt har fått lite färg avskavt annars så är de snygga. Fälgarna är svartlackerade samt blanka & fina. Backspeglar finns men jag har aldrig haft de monterade och jag har inte känt att jag har saknat dom. Moppen har aldrig varit trimmad. Saker som är gjort: Nyligen genomgången och rengjord förgasare, ny soppaslang och vakumslang jag har även bytt insugsgummit. Bakdäcket är bytt för cirka ett år sedan. Både fram och backdäck har mycket fint mönster. Med moppen så följer det även med 3 liter tvåtaktsolja och ett godkänt Abus skivbromslås. Det är bara att skicka ett mail så kan jag skicka en hel hög med bilder på moppen. De finns även möjlighet att köpa med en Skyteam st50 för 2000. En stor riktigt Crossliknande moppe med 4taktare. tyvärr startar den inte. Eller en TMS crossmoppe som startar och går bortsett från punka och en trasig framskärm. för 2000. Bilder kan skickas. Köp alla 3 för 15000 kr. Mvh Oskar