Quantcast
Till salu inom: ”

sl kort säljes

SL kort

Stockholm
SL KORT

Nacka

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mitt SL kort som gäller för resor dygnet runt i en vecka från den 8 till 14 juli. Billigare alternativ än 3-dagars SL kort som kostar 200 kr. Passar utmärkt för dig som vill komma till Stockholm för en vecka! Kortet gäller även för resa med Djurgårdsfärjan och Djurgårdslinjen mellan Slussen och Djurgården, samt på spårvagnen Djurgårdslinjen utan tillägg. Du kan tidigast hämta kortet kl.09.00 i Stockholm Central. Ring 0765 829 995 eller 0739 590 106 för mer info. P.S. Kortet har förlustgaranti.
Säljer nu två stycken kort från SL (helt pris) för 220 kronor styck och bägge dessa korten gäller t o m den 9 februari, i praktiken t o m klockan 04:45 den 10 februari. Originalkvittot medföljer. Jämfört med en 7-dagarsbiljett från SL som kostar 260 kronor så är detta ett kap. Kortet kan hämtas ikväll eller imorgon tisdag vid Fridhemsplan (eller enligt överenskommelse). Svarar i telefon från cirka 19:30 så det är ingen idé att ringa innan då telefonen är avstängd innan dess. Du kan e-posta och först till kvarn gäller. Tackar.
Hej! Det skedde ett misstag härom dagen då jag av misstag förlängde mitt sl kort samtidigt som min käre far köpte ett sl kort åt mig. Ingen av oss hade en aning om att den andre hade köpt så båda kastade kvittorna. Det är ett terminskort som går ut den 29 december. Vid snabb affär kan priset sänkas med 50 kr. Passa på nu när det endast gått en dag.