Quantcast
Till salu inom: ”

slider leovince zx säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare!! ska nu sälja min yamaha slider, den är av års modell 2010 pågrund av att jag har tröttnat på att åka scooter. Alla orginal grejer följer med. Grejjer jag har köpt till den: TNT höjare TNT sido stöd Leovince zx Str8 mini blinkers (sitter inte på) med mera... Gör 70-75 plant. den har gått 680mil i skrivande stund, och är i bra skick, jag är andra ägaren. Kan tänka mig att byta mot beta rr eller reiju smx i samma prisklass och skick! Priset är prutat och klart!
Säjer nu p.g.a att jag har tappat intresset. Ägaren innan renoverade motorn för 7000:- och jag köpt en ny framgaffel- --setup-- Leovince zx Polini blå tryckfjäder gula kopplingsfjädrar som jag fick med när jag köpte rör 4.5 grams vikter Annan vikthållare polini och ny rem vet ej hur långt den har gått för att mätaren är fuktskadad men ägaren innan sa att den hade gått 900mil och jag har kört med den runt 200mil.
Hej. Ska sälja min Yamaha slider 2008. Gått 450 mil skrivande stund, startar på första kicken. Går bra! Setup Leovince zx 4.5g Polini rem (sprillans ny) gula kopplingsfjädrar Säljes med trim eller helt orginal. Alla orginaldelar finns. Fås med lite kåpor,vikter och annat smått och gott. Allt fungerar utom elstarten. Ring efter 16:00 då jag går i skolan. Sms går bra när som. Kan skicka mer bilder om det önskas. Mvh Robin
Hej! Jag ska nu sälja min Yamaha Aerox 08. Inte haft några större problem med den och den går väldigt fint. Just nu sitter ett leovince zx och variatorvikterna är bytta. Men alla orginaldelar följer med såklart! Den är nyligen servad och bland annat är variator remmen är bytt. Byte kan vara aktuellt men helst mot beta eller slider, kan lägga pengar emellan om de behövs. Bara att messa eller maila om det är några frågor eller ni vill ha fler bilder! 0767865584 / Enok
Säljer nu min Yamaha slider! Lite info: Gått 810 mil, 08, Trimmad med leovince zx rör, malossi fly clutch, malossi multivariator, malossi tryckfjäder (vita) Stage 6 wingcooler, polini carboon reeds, ostrypt insug, dr.pulley 4.5g vikter och dragen v-ring! Moppen toppar cirka 80-85. Den startar på första kicken varje gång! Har stått inomhus när den inte körs så den är välskött! Det ända problemet med den är att hastighetsmätaren inte funkar. Mopeden hämtas i ulricehamn. Pris: 12000 men vid snabb affär kan jag gå ned lite.