Quantcast
Till salu inom: ”

snöskoter släde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Varför frysa.Detta är en mycke praktisk åkpåse att plasera i rullstolen,håller fötterna torra då det är galon nertill,blå manshester i resten och ett härligt teddyfoder innuti. Enkel att använda då det är kardborrband så den går att öppna och även att dela.Praktisk ficka och handvärmare fram.För mer info ring, maila eller smsa.Kan sända fler bilder om så önskas svår att fota då reflexen tar överhand.Även pefekt på släden bakom snöskotern eller sulkyn. Slipp frysa.
Välanvänd Snöskoter slutet av 80 början av 90 talet tror jag. 7000:- Går som ett skollat troll. Kanonskoter för dig som vill börja med en begagnad Du slipper ruinera dig och inte må dåligt om det är snöfritt. dålig matta och du behöver nog nytt styrstål men annars är det bara att köra Ring för mer info Släde finns också 9500:- paketpris prutat och klart annars får den stå. Dyrare vid långsam affär
Lätt och behändig packsläde till snöskoter för den mindre utrustningen. Enkel och robust utan mekaniska delar. Flaklådans mått är 800X600X195 mm och är försedd med hål för lastremmar. Slädens totallängd är 1500 mm och totalbredd 960 mm. Dragkrokshöjden på skotern bör vara 380 mm eller uppåt för bästa komfort. Ny och oanvänd. Priset är prutat och klart. Inga byten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Arctic Cat BC 2000 XTE Årsmodell: 2015 Mätarställning: 0 mil Färg: SVART Typ: Snöskoter Info: Automatisk växellåda, Bearcat 2000 XTE är en prisvärd och pålitlig maskin som har en 565cc fläktkyld 2-taktsmotor. Alla FRI FRAKT I HELA SVERIGE !!! Våra Bearcats är bredbandare med en justerbar spårvidd på 1016?1118 mm. XT-mattan har ledad förlängning som kan justeras efter olika körförhållanden, vilket kommer väl till pass när man t.ex. drar en släde efter skotern.