Quantcast
Till salu inom: ”

soffa ikea lysekil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Örebro
Soffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Soffa från IKEA ca 10 år gammal men mycket välvårdad. Modellen heter Lysekil och den är brun. Det går utmärkt att använda som extrabädd då den är lång och djup. Klädseln på dynorna går utmärkt att tvätta i maskin på 40 grader. Har varit i vårt djur och rökfria hem sedan ny. Mått: B=235 D=84 H=90 cm Fläckarna på bilden är från linsen på kameran.
En beige Ektorpsoffa 3-sits från IKEA med 4 extra kuddar. Pris; 1000:- En 3-sits soffa i brunt skinn. Pris; 800:- Finns två tillhörande fåtöljer i skinn som kan säljas tillsammans med soffan. Pris för hela gruppen; 4000:- Har även två soffor i Trollhättan: En bäddsoffa Beddinge med förvaringslåda, överdrag o kuddar, tjock madrass. Knappt använd och köpt för knappt ett år sedan. Pris; 2500:- En svart skinnsoffa 3-sits. Har tyvärr ingen bättre bild på den, med det kan ordnas om intresse. Pris; 2000:-
Pga flytt måste vi sälja vår favoritsoffa som hängt med några år men som fortfarande är i mycket fint skick. Soffan heter Lysekil och kommer från Ikea. Klädseln som är vit har vissa fläckar men med några kuddar märks det ej eller varför inte sy en ny klädsel om du vill ha den tipp topp. Norden matbord, utdragbart köpte vi i träfärg men har börjat måla om det men är bara grundmålat. pga flytten har vi ej hunnit färdigställa. 300kr för bordet och 500kr för soffan.
IKEA soffa Lysekil bortskänkes snarast. Ljus beige i färgen, inga fläckar på dynorna, de är nytvättade dagen till ära. Soffan finns inte längre på Ikea men hette Lysekil, den är en rymlig soffa med hög rygg, skön att sitta uppkrupen i o även sova i, eftersom den är så lång. Mått är L; 220 cm, Bred ca 83 cm, Sittdjup 75 cm, rygg höjd till ryggkuddarnas övre kant; 60 cm. Trä ben. Stadig o helt ok, stommen går ej att plocka isäg, benen kan skruvas av o kuddarna är lösa (o kudd-överdragen tvättbara i vanlig maskin) Hämtas snarast GRATIS! Sms ok.
IKEAs soffa ”LYSEKIL” från 1997, men som fortfarande är i mycket fint skick. Vinröd till färgen. Längd: 230 cm Bredd: 90 cm Höjd: 90 cm Sittdjup: 60 cm Sitthöjd: 40 cm Detta är en rymlig soffa med hög rygg, som är skön att sitta uppkrupen i och även att sova i, eftersom den är så lång. Den är stadig med träben och med lösa kuddar. Klädseln är avtagbar och tvättbar i vanlig maskin.