Quantcast
Till salu inom: ”

utemöbler bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Utemöbler

Karlstad
Utemöbler

Hässleholm

Tidigare annonser till salu

Dags att göra oss av med våran utemöbel, som har 25 år på nacken men säkert lika många till! Den har blivit inoljad varje säsong, den har repor men som fixas lätt med slippapper. Det är 2 st fåtöljer, en soffa som 3 lagom stora rumpor får plats i och ett rejält bord. Allt går att vika ihop när man vill förflytta dom. Måste bli av med dom nu då flytt närmar sig. Kontaktas lättast på mailen.
Bortskänkes! Vi har inte längre plats för dessa utemöbler. De är renoveringsobjekt (vi köpte själva utemöblerna på Blocket för att vi tänkte fixa till dem). Stolarna är bekväma och med lite jobb kan det hela bli fint igen. Det är med teakträ och metall (aluminium?). Ett runt bord (diametern är 110 cm) och 4 stycken stapelbara karmstolar (bredd 55 cm) Se bilder för skicket. Det är inte säkert att bordet går att skruva isär helt, så var beredd på att behöva hämta med släp eller takräcke.
IKEA Äpplarö utemöbler bortskänkes. Två stycken stolar En soffa Ett bord med uppfällbara skivor på båda sidorna. Möblerna är ca 5 år gamla och börjar bli lite slitna. Detta åtgärdas dock enkelt genom att slipning och lackning så blir de som nya! Bortskänkes! Kom och hämta möblerna i liljeholmen så får du de gratis! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bortskänkes pga flytt - hämtas i Bara IDAG! Matbord vitt 160 cm m iläggsskiva 40 cm Utemöbler, vita - behöver målas om Svart säng m ribbotten 190 x 90 cm inkl. bäddmadrass Förra intressenten hoppade av imorse. Grejorna måste hämtas idag/ikväll pga flytt imorgon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Grön sekretär. Bra förvaringsmöjligheter. Ser ut som lite bruna fläckar på den men det är tejprester ifrån en flytt och kan lätt gnuggas bort. Spegel Helspegel ifrån Ikea Utemöbler Liten grupp med två stolar och ett bord, kan lätt fällas ihop. Allt skänks mot avhämtning, möblerna finns i Oviken. Obs! Svarar nästan bara på sms och mail, svår att nå på telefon.