Quantcast
Till salu inom: ”

stol mässing säljes

Tidigare annonser till salu

Hej, har två barstolar som bara har stått i ett hörn tillräckligt länge nu. Eftersom mina planer på att bygga en bar aldrig har blivit av så säljer jag stolarna. Stolarna är väldigt unika och har en väldigt angenäm färgblandning, med bla. mässing. Stolarna har faktiskt aldrig blivit använda någonsin och slumpas bort. Pris: 500:- (för båda) Hämtas i lund, skickas ej. Fler bilder finns. Ni kan nå mig via telefon eller mail. Finns annonsen kvar så finns stolarna kvar.
Ett otroligt välhållet matbord helt i teak. Ovala avsmalnande ben i Teak. Vingmuttrar i mässing. Skråställda ben. Längd : 140 cm Höjd 73,5 cm Bredd 96 cm Med båda utdragen blir bordet 240 cm Fast pris. 3900:- Leverans kan ombesörjas inom storstockholm för 200.- Annorstädes enligt överenskommelse. Innehar F-skattsedel Jag tar kort (IZettle) + 2,75% Bankgiro/Direktbetalning möjligt också.
Jag får inte längre plats med vardagsrumsbordet efter att ha köpt en större soffa. Bordet har funnits i familjen sedan 20 år tillbaka. Jag säljer nu detta bord med en klump i magen. Info: Köpställe: okänt. Nypris: okänt. Mått: bredd: 130cm Djup: 90cm Höjd: 50,5cm Material: kanterna är av mässing. Toppen är en glas-skiva. Okänd trä-typ men massivt och tungt. Pris: 700kr.. Det finns även ett likadant bord som är hälften så brett. Pris: 300kr Hämtas på plats. Benen går att skruva loss på ett enkelt sätt med skiftnyckel.
Efter flytt säljs nu vårt härliga soffbord i glas, med teakben och mässingsdetaljer. Tillverkat troligen någon gång på 60-talet. Mycket stilfullt och inget som ofta syns på Blocket. Mått: Bredd 140 cm Djup 59 cm Höjd 45 cm Tjocklek på glasskivan, som är lätt avfasad på kanterna: 2 cm Benen skruvas enkelt av, så bordet är lätt att frakta i personbil. Glasskivan i sig är dock tung - kan precis bäras av en person, men enklare om man är två.
Säljer 6st fina stolar från 50- eller 60-talet. Stolarna är i bra skick för sin ålder. Stolarna är tillverkade i ett mörkare träslag, förmodligen teak. Benen och ryggen är svängd, väldigt snyggt. Benen är avsmalnande nertill. Sitsen är klädd i svart galon, skinnimitation eller fuskskinn. Galonen är i väldigt bra skick, absolut inga hål eller dyligt. Sitsen är även "dekorerad" med tidsenliga möbelnitar i mässing, se infälld bild. Stolarna är troligen svensk- eller dansktillverkade. Pris: 550:- per stol. BVSA Jag kan hjälpa till med transport mot en billig penning.