Quantcast
Till salu inom: ”

stor gammal fartygsratt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en skänk till salu. Vet inte hur gammal den är men har nog några år på nacken och är i jättefint skick :) Den är 190 cm lång, bredd: 58 och sen går det ut lite i mitten och där är bredden: 65 cm och höjden är: 101 cm. Har ni några frågor är det bara att höra av sig, helst via telefonkontakt eller mess då jag sällan kollar mailen. Mvh: Victoria :)
Stort gammalt vitrin skåp enligt bild säljes. ( ej säker på från vilket år ) Mått: 2.10 x 90 x 60 cm Skåpet är två delat ( vitrinen går att lyfta ner för frakt eller om man bara vill ha dom var för sig ) Ett hyllan till vitrin delen medföljer. Chabby chic? Lantligt? :) Pris: 1200kr Ev billigare vid snabb affär. Ring/sms.a helst. Endast seriöst intresserade är välkomna att höra av sig.
Ombyggd äldre mindre fastighet (8 lägenheter) med gemensam mysig gård. Läget är centralt (Onsjögatan) med gångavstånd både till tågstation och centrum. Fastigheten ROT-renoverades 1985 och är sedan löpande underhållen. Den aktuella lägenheten ligger på andra våningen och innehåller Kök med matplats Stort vardagsrum med fungerande öppen spis. Stor, ursprungligen matsal, med användningsmöjlighet efter behov. Ett sovrum. Ett mindre rum lämpligt som kontor/gästrum eller barnrum. Månadshyran är inklusive Comhem TV basutbud. Möjlighet finns till utökade Comhem-tjänster som flera kanaler, bredband och telefoni. Tillträde enligt överenskommelse, nuvarande hyresgäst kan snabbt flytta ut. Berätta gärna lite om er själv, vilka som ska bo i lägenheten, om ni har husdjur eller något annat ni vill ta upp. Glöm inte att uppge telefonnummer så att vi kan ta kontakt. Maila så hör jag av mig. Mvh Staffan
Säljer en stor och gammal fartygsratt. Den är 1 meter i diameter. Fräck inredningspryl som är stor och tung. Finns i Lindome 1,5 mil söder om gbg. Ring 0730-401825 Ratt, fartygsratt, båtratt Mvh Johan
En mäktigt stor gammal fartygsratt med fin patina. Den mäter drygt 100 cm från "knopp till knopp". Detta är något för den fartygsintresserade eller nautica samlaren. Mer bilder kan ordnas.