Quantcast
Till salu inom: ”

stor keramik skål elsterwerda tyskland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Raidho X-1

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

en stor spjällsäng köpt i Tyskland. sängen är ungefär 140x75. Barn kan sova i den upp till 4 år. Perfekt om man sover bredvid barnet tills barnet somnar eftersom en vuxen kan få plats tillsmmans med barnet. Sängen klarar av upp till 80 kg. Sängen är otroligt smart då man lätt kan plocka bort två ribbor så att barnet själv kan krypa in och ut. Sängen har fem olika lägen, beroende på hur stor barnet är. Madrass ingår. en skåphylla följer med 150x48. Jag vill ha 1000 kr för den men ett pris kan diskuteras vid snabbköp.
Bur av modellen Madeira III av Montana Cages. Den är aldrig använd och säljes pga att den var lite för stor där vi tänkt ha den. Buren har 5 små luckor för skålar el. dylikt. 4 skålar är inkluderade. 1 stor dörr fram. 1 liten dörr fram som blir en "landingsplatform" när den är öppen. 1 stor taklucka. Den är mycket lätt att städa då den har en utdragbar bricka för tidningspapper (eller vad man använder) och över det även ett utdragbart galler. Buren kommer med ett stativ/bord på hjul men kan lika gärna användas utan det om man vill ställa den på något annat. Färgen är grafitgrå (antique) Den kommer med en sittpinne men utan de beiga stänkskydden som finns på bilden. Mått Bredd: 96 cm Djup: 58 cm Höjd (inkl. bord) 167 cm Innerhöjd: 101 cm Mellanrum mellan gallren: 15 mm Tjocklek på gallret: 2 mm Buren är importerad från Tyskland och kostade 4500 kr.
Klicka på titeln för att se flera bilder! Bernces. 1 uppl. 1961. 6 kartor plus text 187 s. Inbunden. Förlagets guldpräglade gröna hellinneband med rygg i pergament och ryggtitel i guld. 27,5x19,5cm. 1040 gram. Mycket gott skick. Ur inledningen: När förläggaren och författaren skrev kontrakt om den här boken hade något tidigare André Simons FRANKRIKES ÄDLA DRUVOR OCH STORA VINER publicerats. Det låg nära till hands att ge den planerade boken titeln TYSKLANDS STORA VINER och försöka efterlikna André Simons verk i såväl uppbyggnad som målsättning, inte för att det vore enklare att skapa en pendang till en god bok utan för att det ännu inte fanns någon sådan pendang över de stora vinerna i Tyskland.
Kulturhuset. 1979. 152+64 s. Häftad. 25x17,5cm. 542 gram. Mycket gott skick. Utställningsprogram bifogat. Fotoillustrerad i sv/v. Innehållsförteckning: Del I - Helmut Müssener - "Från kejsarrike till republik", Frank Hirschfeldt - "Adolf Hitler och Tredje Riket", Frank Hirschfeldt - "Tyskland efter andra världskriget", Gustav Korlén - "Om det tyska inflytandet i Sverige", Litteratur. Del 2 - Lars Herlitz - "Mönster av reaktion och restauration i den tyska historien", Björn Grip - "Gammal och ny nazism", Kronologi, Plan över utställningen, Litteratur, Debatteman.
STOR KERAMIK SKÅL fr ELSTERWERDA, TYSKLAND