Till salu inom

"stor träknöl säljes"

Norrköping
Igår

Handbok för hemmafixare

35 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

Kanin säljes

500 kr
Citiboard
Umeå
Igår

STOR ARMBANDS - REA ! ! Få...

49 kr
Citiboard
Igår

Volvo V70 2,4

13 900 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Stor mysig soffa och Ektorp...

700 kr
Blocket.se
Igår

Skön 4-sitssoffa från Mio

4 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Mercedes-Benz E200 Kompressor

36 900 kr
Blocket.se
Sunne
Igår

Volvo V70 2.4 Business

19 500 kr
Blocket.se
Vingåker
Igår

Kia Cee´d _sw 1.6 CRDi

85 000 kr
Blocket.se
Butik Falkenberg
Igår

Opel Zafira 1.8 7-sits 140h...

24 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Den stora boken om sportfiske.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 år
1988. [2],284 s. Laminerat ppbd. illustr.Den stora boken om sportfiske. Sportfiskets historia * Fisken och vattenvärlden * Spinn- och haspelfiske * Mete * Kustfiske * Havsfiske * Flugfiske * Flugbindning * Gör-det-själv * Fisken efter fångsten. [=omslagstitel]. Medverkande författare: Erwin Bauer, Kenneth Boström, Günter Frölich, Jens Ploug Hansen, John Holden, Bengt G. Johansson, Jan Johansson, Gunnar Johnson och Olle W. Nilsson. Den stora boken om fiske är ett brett upplagt internationellt verk författat av omsorgsfullt utvalda experter från olika länder. Med sina mer än 300 fotografier och 250 teckningar i fyrfärg tillhör boken en av de mest omfattande böcker om sportfiske som någonsin gjorts. Fint ex.
300 kr
Bokbörsen.se

Stora dejtingboken : en handbok i konsten att dejta lätt, rätt & roligt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 år
2001 Ordupplaget. Pappband, 184s. Mycket gott skick. ISBN 9197359785. Blickar har mötts, glas har klingat, några ord har bytts - kanske har vi till och med dansat. Så då är det väl bara att gå hem ihop? Eller aldrig ses igen. Men hallå! Stopp ett tag! Det finns faktiskt ett mellanting. En umgängesform som är allt mer sällan praktiserad, åtminstone i modern svensk tid, men icke desto mindre både rolig och romantisk. Och lätthanterlig. Om vi bara visste hur man gör. Det handlar om dejt (alltså det som engelskspråkiga skriver date), ett sätt att lära känna nya människor och kanske hitta en partner. I dagens stressade tider med uppbokade almanackor och många ensamhushåll kan det vara bra att få lite guidning i dejtandets konst. ""Stora dejtingboken"" ger handfasta råd och igenkännande skratt kring allt som har med träffar att göra.
150 kr
Bokbörsen.se
Hyresrätter  ·  Stora Vika

3:a, 75kvm, Marstavägen 10F, Ösmo/Stora Vika

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett rymligt treplans radhus i en vik. Längst ner finns en källarvåning med två sovrum plus en rymlig tvättstuga. Källarvåningen är på c:a 60 kvadrat, men på hyreskontraktet står inte den ytan med. Alltså väldigt stort och rymligt med många förvaringsutrymmen samt en matkällare. Med källarvåningen finns det fyra sovrum plus möjlighet till ytterligare ett litet extra rum i en stor hall på övervåningen. Rymlig balkong ovanför altanen. Stor tomt med mysig matdel som avskärmas av en häck. Fritomt utanför staketet, så ingen insyn ifrån grannar. Liten mysig framsida. Parkeringsplatser samt garage finns att hyra. Tre minuter till affär, frisör, vandrarhem och busshållplats. Ifrån balkongen kan man skymta havet som tar c:a 4 minuter att promenera till. Fin badplats med gungor och grill. En stor båtklubb med förmånligt pris när man bor i viken. Många olika lekplatser utspridda i området.
5 900 kr
Lägenhetsbyte.se
Tomter och gårdar  ·  Norrtälje

Stor träknöl

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jätte stor träknöl i björk, torkad i ca 20 år. Har varit på museum, ca 1meter dia, vikt över 200kg.säljes till högsbjudande.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj