Quantcast
Till salu inom: ”

svenskt tenn tändsticksask josef frank säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ljusstakar

Falun
Brosch

Stockholm
Skål på fot
F
Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer 2 st obrutna rullar av Josef franks underbara, klassiska tapet eldblomma. Det är Svenskt Tenns nyproduktion av tapeten: Formgivet: 1940-tal Material: Papper Bredd: 53 cm Rapport: 53 cm 10.05 m/rulle Nypris 850:- / rulle 1400:- för båda. Finns att hämta i midsommarkransen. Skickar gärna om köparen står för frakten. Maila, sms:a eller ring. Först till kvarnprincipen, så lände annonsen finns är tapeten kvar.
Vi har flyttat till ett mindre boende och säljer därför en del av våra saker. Kuddarna kommer från ett djur- och rökfritt hem och är sydda för 40x40 cm dunfylla innerkuddar med dragkedja i den nedre sömmen. Innerkuddarna ingår. Tygerna är: - Aramal i lin av Josef Frank - Aralia i lin av Josef Frank - lintyg med vågmönster i blå/grönt framtaget för Svenskt Tenn avsett att kombineras med JosefFranks tyger, ingår inte längre i Svenskt Tenns sortiment - tyg i tätvävd bomull som påminner om kavaljersruta med litet invävt "gåsöga" i de blå/naturvita rutorna Ett nytt 40x40 cm kuddfodral i Josef Franks lintyg kostar idag 1050 kr inkl. innerkudde. Kuddarna säljs endast tillsammans.
Vi har flyttat till ett mindre boende och säljer därför en del av våra saker. Kuddarna kommer från ett djur- och rökfritt hem och är sydda för 40x40 cm dunfylla innerkuddar med dragkedja i den nedre sömmen. Innerkuddarna ingår. Tygerna är: - Aramal i lin av Josef Frank - Gröna Fåglar i lin av Josef Frank - lintyg med vågmönster i blå/grönt framtaget för Svenskt Tenn avsett att kombineras med JosefFranks tyger, ingår inte längre i Svenskt Tenns sortiment - tyg i tätvävd bomull som påminner om kavaljersruta med litet invävt "gåsöga" i de blå/naturvita rutorna Ett nytt 40x40 cm kuddfodral i Josef Franks lintyg kostar idag 1050 kr på Svenskt Tenn inkl. innerkudde. Kuddarna säljs endast tillsammans.
Vi säljer 2 st hissgardiner. Tyget heter Vegetable Tree och är designat av Josef Frank för SvensktTenn. De är 108 cm breda och 150 cm långa. De är i mycket gott skick utan några märken eller fel och finns i djur och rökfritt hem. Säljes för 1500 kr/st eller till högstbjudande. Mvh Mimmi Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
SVENSKT TENN /tändsticksask/ Josef Frank