Till salu inom

"svenskt tenn tändsticksask josef frank säljes"

Upplands-Väsby
Igår

Triumph Street triple 675 R

50 000 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Volvo V40 2.0T | nybesikt,...

15 000 kr
Blocket.se
Värmdö
Igår

AWAB pallar m Svenskt Tenn...

1 500 kr
Blocket.se
Huddinge
Igår

Tove Frank posters 50 x 70

450 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Köksfläkt Franke

1 000 kr
Blocket.se
Butik Trollhättan
Igår

Nissan NV250 L2H1 95hp 3-si...

1 979 kr
Blocket.se
Butik Trollhättan
Igår

Nissan NV250 NV250 115Hk L2...

1 979 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Svenskt Tenn, Josef frank tapet eldblomma

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer 2 st obrutna rullar av Josef franks underbara, klassiska tapet eldblomma. Det är Svenskt Tenns nyproduktion av tapeten: Formgivet: 1940-tal Material: Papper Bredd: 53 cm Rapport: 53 cm 10.05 m/rulle Nypris 850:- / rulle 1400:- för båda. Finns att hämta i midsommarkransen. Skickar gärna om köparen står för frakten. Maila, sms:a eller ring. Först till kvarnprincipen, så lände annonsen finns är tapeten kvar.
1 400 kr
Blocket.se

Kuddar i tyg av Josef Frank - Svenskt Tenn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Vi har flyttat till ett mindre boende och säljer därför en del av våra saker. Kuddarna kommer från ett djur- och rökfritt hem och är sydda för 40x40 cm dunfylla innerkuddar med dragkedja i den nedre sömmen. Innerkuddarna ingår. Tygerna är: - Aramal i lin av Josef Frank - Aralia i lin av Josef Frank - lintyg med vågmönster i blå/grönt framtaget för Svenskt Tenn avsett att kombineras med Josef Franks tyger, ingår inte längre i Svenskt Tenns sortiment - tyg i tätvävd bomull som påminner om kavaljersruta med litet invävt "gåsöga" i de blå/naturvita rutorna Ett nytt 40x40 cm kuddfodral i Josef Franks lintyg kostar idag 1050 kr inkl. innerkudde. Kuddarna säljs endast tillsammans.
1 100 kr
Blocket.se

Kuddar i tyg av Josef Frank - Svenskt Tenn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Vi har flyttat till ett mindre boende och säljer därför en del av våra saker. Kuddarna kommer från ett djur- och rökfritt hem och är sydda för 40x40 cm dunfylla innerkuddar med dragkedja i den nedre sömmen. Innerkuddarna ingår. Tygerna är: - Aramal i lin av Josef Frank - Gröna Fåglar i lin av Josef Frank - lintyg med vågmönster i blå/grönt framtaget för Svenskt Tenn avsett att kombineras med Josef Franks tyger, ingår inte längre i Svenskt Tenns sortiment - tyg i tätvävd bomull som påminner om kavaljersruta med litet invävt "gåsöga" i de blå/naturvita rutorna Ett nytt 40x40 cm kuddfodral i Josef Franks lintyg kostar idag 1050 kr på Svenskt Tenn inkl. innerkudde. Kuddarna säljs endast tillsammans.
1 100 kr
Blocket.se
Prydnadssaker  ·  Partille

Svenskt Tenn - Josef Frank Hissgardiner

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer 2 st hissgardiner. Tyget heter Vegetable Tree och är designat av Josef Frank för Svenskt Tenn. De är 108 cm breda och 150 cm långa. De är i mycket gott skick utan några märken eller fel och finns i djur och rökfritt hem. Säljes för 1500 kr/st eller till högstbjudande. Mvh Mimmi Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Nacka

SVENSKT TENN /tändsticksask/ Josef Frank

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
SVENSKT TENN /tändsticksask/ Josef Frank
56 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj