Quantcast
Till salu inom: ”

tändningslås pgo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan ska nu sälja min Pgo pmx naked. mopeden fungerar mycket bra det ända som behövs göras på den är att köpa ett nytt är tändningslåset för att jag har tappat nycklarna och att ställa tomgången mopeden är inte stulen jag har papper och kvitton på den. jag har även en yamaha dt50mx med en am6 motor på och den fungerar hur bra som helst i motorn. det ända som behövs göras på den är att spänna avgasröret för att den låter rätt så mycket. jag kan skicka bilder vid intresse ge ett bud på vilken moped du vill ha. Jag kan även fixa paketpris på båda mopederna byte är även intressanta mvh Mikey
tja! jag har en pgo x-rider som måste bort. lite spec om den. bytt till ett blått styre från cykelkraft tagit bort pakethållaren blått parkeringsljus el start nya handtag flyttat tändningslås borttagen styrkåpa alla orginaldelar finns kvar för utom styret som jag inte fick med av förra ägaren... om ni vill veta mer så skika iväg ett sms eller mejla. 5500 billigare vid snabb affär!
Nu är det dags att låta min vinröda moped få en ny ägare eftersom jag är i färd med att ta körkort för bil. Jag har haft den i 3 år men inte åkt särskilt mycket på den. Jag är den tredje ägaren och alla tidigare ägare har varit tjejer. Årsmodell 2002 Fabrikat : PGO CP / T-REX 50 Vid köp av mopeden får du en fiddy på köpet ( måste byta tändningslåset då nyckeln försvann vid flytt ) Priset är prutbart vid snabb affär.
jag ska nu sälja min pgo pmx naked -08 pga bil körkort. Den har gått ca 1100 mil,aldrig varit trimmad, bytt backdäck för ca 1,5 år sedan, nys bytt tändningslås,sadellås och tanklås pga att jag tappade nycklarna men nu har jag 2 nycklar till den. motorn funkar felfritt och elstarten funkar året om. för mer info maila mig(det är lättast att få tag mig via mail då jag kollar min mail ett antal gånger per dag) Jag vill ha 5000 kr för den och hjälmen
Hej jag har en pgo big max 25(inget körkort behövs) av årsmodell 03. den har funkat hur bra som helst fast en skruv som man fäster avgasröret i cylindern med gick av. så jag bytte till en helt ny cylinder men då gick kolven sönder när jag skulle sätta dit den :p. så moppen funkar fast behöver en ny kolv. så det sitter en helt ny orginal cylinder på. Tändningslåset är sönder för att nån j*vel har dragit sönder sladdarna men ett nytt kostar bara några hundra. har också massa extra orginaldelar till den. *2st bakskärmar *en extra fotkåpa och matta *ett extra baklyse *en ny hastighetsmätarvajer *orginalstyre *2 extra batterier (det som sitter på är helt nytt) *lite saker till kickdrevet *styrkåpa *ny luftburk m.m... här kommer lite som jag har gjort med moppen. *bytt till stylingstyre tnt och styrstam hebo *moddat arga ögon på framlyset och moddat ihop bakkåporna *dragit vringen. *satt på ett sportluftfilter (tnt) *bytt munstycke när den funkade så toppade den ungefär 70 med trimröret som finns med på någon av bilderna(zx leovince handmade). Säljer den för jag vill testa någon annan moppe:) vill ha 3500:- för moppen och alla extradelar och då ingår trimröret på bild. utan trimrör 3100:-.. billigare vid snabb affär. kan även bytas mot annan moped.