Quantcast
Till salu inom: ”

tallin kryssning 2 pers billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Billiga kryssnings biljetter till Tallin eller Riga säljes. Varje presentkort gäller för upp till fyra personer i en B-hytt, avresa lördag till torsdag. Du kan även få 50% rabatt på busstransfer. Presentkortet är giltigt till 31/3 -2012 så passa på att åka på en billig semester! Pris: 1 biljett( för 4 pers) 350 kr. Om man köper båda biljetterna får man de för 550 kr( för 1-8 personer,eller om man åker 1-4 pers två gånger)
Har kommit över 2 biljetter "Tallink Staff Coupon"-Vilket jag fått av en vän som arbetar på färjorna. Rabatten är 50% så ditt resmål och val av hytt avgör rabatten. Rabatten gäller alla kryssningar till Finland, Riga och Tallin. 4 rums hytt plus resa T och R. Biljetterna är numrerade och underskrivna av en anställd på Tallink. Har ringt Silja/Tallink för att försäkra mig för vad som exakt gäller och detta är vad jag beskrivit ovan. Då jag inte vet vad din/er resa kommer kosta så blir jag tvungen att ta det på bud, men som skrivet tidigare så är det 50% rabatt oavsett resmål. 2 Biljetter krävs annars är det enbart enkel resa som gäller och ej kryssning. Har själv inga planer på att resa. Jag finns på Södermalm. Ring, kollar helst inte mail. Tack.
Säljer ett silverpresentkort på en kryssning till Tallin för 1-4 pers. Gäller vilken dag som helst fram tom den 28/2 2011. Värde upp till 2380 kr beroende på dag. OBS är även 50 % rabatt på anslutningsbussar i februari. Ta chansen en semestertripp till billiga! Tallin. Går även att åka till Helsingfors,Åbo eller Riga på det om hellre vill det. kan skickas eller överlämnas enligt ök. mvh Stefan
Ni behöver inget visum, det inkluderas i denna 3dagars/3nätters kryssning från Stockholm. Dock behöver ni pass, vilket en av oss missade :-( vid incheckningen. Resan är ombokningsbar i tid, men ligger just nu 3-6 sept (lö kväll-ti em). Då vårt resesällskap var min sambos spanska föräldrar, har de åkt hem o vi känner inte att vi vill åka utan dem, varvid vi hellre säljer den här härliga kryssningen Inköpt för dryga 900 euro för högsäsong och med early booking discount, därav kan ni nu få in fler frukostar-luncher-middagar under lågsäsong, resan är alltså värd mer nu. Ingår gör dock en fin sovkabin med fönster för fyra personer, 2 frukostbuffér och 2 middagsbuffér för alla fyra personerna. Även visum alltså, där inget behöver göras, samt busstransfer i St.Petersburg från färjan till city tur o retur. En heldag i Tallin och en heldag i St.Petersburg, med hela 10h i hamn och allt detta med St Peter Line från Värtahamnen i Stockholm med avgång lö kväll 18.00. En härlig resa, goda buffer, spektakulära städer och mycket att se, både där och på fartyget. En unik enkel resa till Ryssland för bara 2000kr per person. Maila oss ert intresse, mvh Janne och Eva
Kryssa med Birka Paradise till Tallin och Mariehamn med avresa 23.12-26.12! Avgång kl: 17.00 I priset ingår en Paradise Quality utsideshytt 2pers. Alla måltider inkl. julbord 24.12. Båten ligger i Mariehamn julafton och i Tallin under juldagen för att sedan återkomma till Sthlm 26.12 kl:16.00. Säljes till högstbjudande! Butikspris 7000:- För mer info kontakta mig per telefon!