Quantcast
Till salu inom: ”

teacup chihuahua säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chihuahua bok

Umeå
Chihuahua

Nyköping
Chihuahua

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Chihuahua / Teacup valp 10 veckor. Liten söt valp som älskar livet! Hans mamma är en normalstor Chihuahua 2,3 kg och pappan är en pytteliten Teacup på 1 kg. Finns en korthårig hane kvar. Han är otroligt charmig och go! Vana vid barn. Han är veterinär Besiktigad, Vacinerad, Avmaskad, chippmärkt, registrerad i Jordbruksverket. Ej stamtavla. Han kostar 6500 kr Han är uppväxt på kvalitetsfoder som medföljer vid köp(samt filt som luktar mamma och syskon) Om du är intresserad, ring gärna.
Nu är det bara lilla söta jag som inte har hittat en kärleksfull familj/person som vill ha mig livet ut. Jag är en nyfiken, busig och en väldigt snäll valp. Kommer vara din bäste vän! Jag är van vid barn och allt som hör till vardagen. Redan åkt bil och älskar att vara ute :) Vid leverans är valpen. *veterinärbesiktigad *avmaskad *vaccinerad *chipsmärkt Första kontakt via mail med lite information om er och telnr. Endast seriösa svar beaktas.
Nu är det bara lilla söta WEE som inte har hittat en kärleksfull familj/person som vill ha henne livet ut. Hon är renrasig chihuahua utan stamtavla. Hon har en otrolig personlighet när man lärt känna henne. Hon är ingen problem hund, men hon ÄR ganska osäker på nya människor. Hon är födt: 15.11-2010 Hon har alla papper i ordning såsom vaccination, flera gånger ormerkur och ett hälsointyg från veterinären och idmärkning. Första kontakt via mail med lite information om er och telnr.
Hej! Vi har bestämt oss efter många om och men att vi ska sälja vår snart 4-åriga chihuahua då tiden inte räcker till. Hon är en väl uppfostrad, lung och harmonisk hund. Hon funkar jätte bra ihop med barn och är väldigt social med alla. Vi säljer henne som sällskapshund då hon har överbett. Hon har stamtavla, är chipmärkt och vaccinerad. Har ni några frågor mejla eller ring!
Vackraste chihuahua hanen söker sitt nya hem! Han har en väldigt fin och speciell färg, blå/grå/lila skiftningar! Han är en mini modell så kallad teacup! Han är väldigt glad och social så som chihuahuor ska vara! Sen är han även van vid stora hundar. Han har fått alla vaccinationer och är självklart chippad och avmaskad! Obs han har ej stamtavla! Mvh Sandra