Quantcast
Till salu inom: ”

pomeranian chihuahua säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 lurvig liten grabb söker nytt kärleksfullt, tryggt och varaktigt hem. Den 3 mars blir han 8 veckor och är då avmaskad, chippad, vaccinerad och besiktad. Ni som är SERIÖST intresserade, gå in på : lovasvalpar.blogg.se Där finns massor av bilder på valparna och mamman, även all tänkbar info. Läs gärna HELA bloggen innan ni skriver eller ringer! telnr: 0222-41816 Valparna säljs INTE på avbetalning, bytes mot något, ej heller fodervärdar av intresse! Priset för Hanvalparna är 5.900.- st
hejsan allihopa nu är det dags för min underbara valp som är 10 veckor gammal att hitta ett nytt boende detta beror på att jag har alldeles för lite tid för den och då är det bättre att den får ett nytt hem som har tid men denna underbara valpen. den är mycket social och älskar barn framför allt så älskar den att mysa... priset på denna hanen är 12 000 och då ingår: säng leksaker mat koppel reseväska m.m. ring helst kan även maila mig telefon: 0761997288 jimmy
Våran lilla nallebjörn behöver nytt hem pga ändrade familjeförhållanden. hon är chihuahua och pomeranian,dvärgspets. hon är 12 veckor, vaccinerad, chippad, avmaskad. med sig får hon koppel sele lekhage och annat som behövs. självklart sin filt och nalle som hon älskar. hon är en väldigt go och snäll liten tjej. behöver någon som har tid för henne. hon älskar att bada i badkar och att gosa. hon väger runt ett kilo. beräknad vuxenvikt ligger runt 2-2.5 kg. inte mer så hon är väldigt liten. vi tycker det är viktigt att hon kommer till ett tryggt hem.pris:7500:- för rätt familj kan vi sänka priset något. hon bör ses.en riktig nalle. välkommen att höra av dej.
Vi är en valpkull på två hanar och två tikar som föddes i Malmö den 17 mars 2011. Vår mamma Smulan är en blandning mellan chihuahua/papillon/pomeranian puff och vår pappa Sigge är en strävhårig foxterrier. Vi är uppvuxna i hemmiljö i en barnfamilj och vana vid alla ljud som hör därtill! Leveransfärdiga vecka 20 då är vi kommer att vara veterinärbesiktigade, vaccinerade och chipmärkta. Pris: 5000 kr (tingas för 1000 kr, återbetalas inte, och resterande vid leverans) Är ni intresserade hör av er för ett besök!
På Påskafton 23/4 föddes vi så midsommarveckan är vi nio veckor och redo att flytta till nya hem. Mamman Pomeranian och pappan Chihuahua. En tik, tvåfärgad med mycket päls (liknar en Pomeranian) En tik, har lite av varje av ras i utseende. (Än så länge). En hane, väldigt liten och blir som en Chihuahua. Sista bilden busar hanen med sin halvsyster. Vid leverans är vi: * Avmaskade tre ggr. * Vaccinerade * Chippade * Vet. Bes. * Reg. i Jordbruksverket Då jag oftast är ute så är det säkrast att maila men prova gärna att ringa.