Quantcast
Till salu inom: ”

toalettsits bakelit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En stabil brio duovagn säljes i befintligt skick, d.v.s. med punktering på ett däck. Vagnen har stått oanvänd ett tag så alla däcken behöver pumpas. Ingår: tillhörande orginal skötväska med skötbädd, solparasoll. Liggdelen för den första tiden är i stort sett oanvänd, kommer komplett med ovanskydd och sovpåse orginal som även går att använda i sittdelen med selen. Sittdelen är mer använd men fungerar som den ska. Utmärkt bruksvagn som går att packa full under. 400kronor prutat och klart! Säljer även en inställbar toalettsits, använd endast en handfull gånger. 50 kronor prutat och klart!
1.Lära gå stol speedoo by segr 300kr 2.Toalettsits baby björn rosa 100kr 3.Svart potta 10 kr Övriga saker på bilden pris efter överrenskommelse.
Barnbadkar från IKEA, skänkes. Bärsjal, från några månader upp till 3 år, säljes för 375:-. Looma RINGO är en stilren och snygg ringsjal formgiven i Sverige. RINGO är ovadderad och axeldelen är bred för att ge bra avlastning. Axeldelen är också sydd på ett symmetriskt sätt för att passa lika bra på båda axlarna. Nypris: 795:- För mer information se: http://www.mammabarn.se/visa_produkt.asp?id=1248&t=Looma+Ringo+Havss%E4v Rejäl amningskudde, ljusrosa tyg med fåglar och stjärnor, säljes för 150:-. Nypris ca 400:-. Toalettsits Babybjörn nyskick, säljes för 125:-. Pris i butik: 375:- http://www.babybjorn.se/produkter/badrum/toasits/toasits/ Klassisk Potta BabyBjörn, blå färg, säljes för 80:-. Nypris: 189:- http://www.babybjorn.se/produkter/badrum/klassiska-potta/klassisk-potta/ Stora boken om barn, trycket 2004, säljes för 50:-. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9151851652&gclid=CMrLq7Xhk68CFQh0mAodCWKo5Q
Hej, Säljer ett badrumsskåp som jag tror är i bakelit! Kan inte heller säga när det är i från, det finns stämplar på baksidan, men som är lite otydliga. Fint skick! Inga märken/skav... Köpt i en antikaffär för 3500kr för några år sen! Kom gärna med bud! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Toasits i bakelit 30/40 tal. Bra skick med förnicklade gångjärn. Ca 13 cm mellan skruvgängorna. En del färgstänk finns som lätt tas bort med aceton.