Quantcast
Till salu inom: ”

varm toalettsits inbyggd bide säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Diffuser eller bouncer som monteras i blixtskon på kameror med inbyggd blixt. Den gör blixtljuset från den inbyggda blixten mjukare och förbättrar ljusets kvalitet. Den är perfekt för porträtt och enkla produktfoton. Passar många kameror och är därför den optimala julklappen till den fotointresserade. När den inte används fälls diffusern ihop och tar nästan ingen plats alls i kameraväskan. På så sätt är den med säkerhet med när den behövs. Diffusern kan monteras med olika inställningar, för att passa alla typer av inbyggda blixtar. Diffusern eliminerar problemet med skugga från motljusskydd vid korta brännvidder och skapar ett mer professionellt, mjukt ljus utan dyra, tunga och batterislukande externa blixtar. Finns även i set om tre färger: Vit - neutral Orange - för varmare blixtljus Blå - för kallare blixtljus Pris: 199:- Passar alla kameror med blixtsko enligt ISO 518:2006 (standard blixtsko) Finns även i utförande för Sony och KonicaMinolta med iISO-blixtsko. Gäller både vit och set om tre färger. Frakt tillkommer. Mer information och beställning i vår webshop.
Populär vinterstövel! * Flexibel ned till -30°C * Lätt (från 750g) * Lätt att ta av och på *100% vattentät (och den flyter) * Tjock välisolerad 15/35mm termosula * Halkskyddsmönstrad sula som går att dubba * Tjockt pälsfoder * Kevlarförstärkt tå * Inbyggt snölås * Stötskyddande * Bekväm att gå i * Helt i syntet lätt att torka Powerboots vinterstövel har många användningsområden och håller Dina fötter varma oavsett vilken vinter- eller fritidsaktivitet Du håller på med. Varma skoterskor Lämpliga för jakt och fiske Gjorda för snö, is och kyla Utmärka barnstövlar Alla stövlarna är uppbyggda på samma sätt och vi har inte prutat på kvalitén. Det finns bara ett original allt annat är kopior Beställ enkelt i vår webbutik eller ring 0951-33354 Stl 29/30 649:- Stl 37 och större 795:- Frakt tillkommer!
Säljer min fina Fendergitarr som är i mycket bra skick, nästan ny och väldigt sparsamt använd. Mycket bra ljud och varm, hög klang. Topp av solid gran, kropp i mahogny, hals i lönn, greppbräda i rosewood med rejäla inlägg. Truss rod i halsen. Inuti sitter en inbyggd mikrofon (fishman, mycket bra kvalité) och du kan plugga in gitarren i en förstärkare med en telekabel liksom justera EQ. Finns även inbyggd stämapparat. Färdigprutat 2200 kr. Först till kvarn eller högstbjudande gäller. Prutare undanbedes.
Radhuset ligger på västra Bäckby, i ett lugnt område nära skolor, Bäckby Centrum (1 minute) och Erikslunds Shopping Center (15 minuters promenad). 6 km till Centrum, bra cykelbanan och motionsslinga finns i närheten. Buss till Centrum var 15:e minuter. Bottenvåning: Kök, tvättstuga, gästtoalett, vardagsrum, inbyggd altan med parketgolv för att kunna sitta ute längre på hösten. Parketgolv. Alla vitvaror i bra skick. Keramikspis. Nya fönster. Övervåning: 4 sovrum, badrum med badstu som rymmer 4 personer samt golvvärme, inglassad balkong med parketgolv, stora garderober. Parketgolv i alla rummen och hallen. Nya fönster. Stadsnätet finns i huset för internet. Varm garage och förråd får man på köpet. En lättskött gräsmatta finns också på baksidan. Mest pensionärer och barnfamiljer bor i området. Vi söker en skötsam familj som inte har betalningsanmärkningar. Fast inkomst är ett måste. Minst 3 års hyreskontrakt. Månadshyran är 11000 kronor och vatten och värme ingår. Omgående inflyttning. Ring eller mejla!
Helt ny i originalkartong.Enkelt att använda och installera. /Skönt med varm toasits på vinter/ Kall-varmvatten bidet, varmsits /kan förprogrammeras/. Passar till alla toalettstol, quick instruction guide.