Quantcast
Till salu inom: ”

torp till salu halland säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Yrkessoldat söker permanent boende i torp, stuga, flygel etc. i närheten av Halmstad. Runt 30 min restid är OK. Jag har fast anställning som datatekniker på Försvarsmaktens Tekniska Skola, Halmstad Garnison. Jag har BC-körkort, egen bil, är händig, hjälpsam, social och ansvarsfull med god ekonomi. Referenser lämnas självklart på begäran. Alla svar beaktas så hör av dig. Ha en bra dag!
Nu säljer vi vårt underbara torp. Det passar perfekt som ett fritidshus men går även att använda som åretrunt boende. Ett lugnt läge utan störande ljud. Oändliga möjligheter för den händiga i detta projekt. Vinden går att inreda, det finns två enkla sovrum redan. Ovanpå jordkällaren är det lätt att inreda ett mysigt sovrum. Ladan har fantastiska möjligheter med en bra stomme. Allt är i mycket bra skick och bra underhållet. Pris 950 000:- eller bud. Visas på plats av ägarna.
Detta är en annons tillägnad alla er som vet vad rock n roll är förnågot eller bara är allmänt händig vad det gäller renoveringar. Huset är för den minder känsliga fullt beboligt men har gott om fel och brister som bör åtgärdas därav det låga priset. Har vattenburet värmesystem med möjlighet till både el och ved samt öppen spis i vardagsrummet. Då jag själv tänkte flytta ut i skogen kan jag möjligtvis tänka mig byta mot äldre torp med låg standard. I övrigt är priset inte förhandlingsbart !
Hejsan! Jag är en dam i mina bästa år, 65, som söker ett torp eller stuga att hyra för året runt boende. Inte för stort utan på ca 60-70 kvadrat. Jag söker i län Halland, Skaraborg, Jönköping, Älvsborg. Jag är mycket skötsam, bra ekonomi och rökfri. Jag önskar att husdjur är tillåtet eftersom jag gärna skulle vilja ha katt igen. Första kontakt sker via min dotter då jag inte har dator själv. Mvh Greth
Torpet ligger 2 km från bra badstränder och 25 min. från Göteborgs centrum Det finns kök med diskmaskin och två badrum med toalett/badkar i ena badrummet det andra med toalett/dusch. Tvättmaskin och torktummare i separat rum Det finns 4 sovrum med 7- 9 sovplatser. Vardagsrum med TV och förråd /figgebodar Vi önskar helst att man hyr mera än en vecka och får då reducerad hyra ,men alla är välkomna att hyra. Ring Göran 031-3252857