Quantcast
Till salu inom: ”

kaninungar till salu halland säljes

Vågtång

Kungsbacka
Kavaj

Kungsbacka
Byxor

Kungsbacka

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Nu är årets första kaninugar här. glada och nyfikna små ungar Alla är inte med på bild så mejla så skickar jag fler. Jag har också burar och övriga tillbehör och hö mm om så önskas. Hör av er för info. Rasen är lejonhuvad vissa löwen och dem är små i storlek. de bor i garage nu och kan bo både ute och inne. Kom och titta ut era nya familjemedlemmar. Mejla eller ring. Kollar mejlen dagligen,
Lejonhuvade kaninungar säljes. Födda 4/4-11. Lev. klara tidigast fredag 20 maj. Härstammingsbevis kan fås med. Mer information om vad som medföljer finns på : www.queridoskaniner.weebly.com 1. Namn: "Queridos Macadamia Honey" Kallas: Honey Kön: Hona Färg: Blå Wienertecknad Ögon: bruna 2. Namn: "Queridos Toffee Walnut" Kallas: Toffee Kön: Hona Färg: Brun Otter Wienertecknad Ögon: bruna 3. Namn: "Queridos Cookie Cream" Kallas: Cookie Kön: Hane Färg: Svart Otter Wienertecknad Ögon: bruna Pris: 300 kr/styck. Mail som första kontakt! Finns att hämta i Onsala.
Mina två flickors kaniner har fått 2 kullar kaninungar på mycket kort tid varpå vi nu säljer de som är nästan 8 veckor. Kaninerna har fram tills nu varit utekaniner. Vi har 5 st ungar, både honor och hanar. Det är renrasiga dvärgväddurs kaniner Färger: 4 st svarta och en svart/vit. Vi säljer dem gärna två och två, 100:-/par annars 100:-/st Kom gärna och kika på dem, de är så så sä söta! Först till kvarn!
Vi har nu en hane kvar. Han är leveransklar (8v 130426) och letar nu eget hem. Färgen är svart manteltecknad dvs svartbrokig. Finns han kvar på söndag 130505 så följer han med till djurmarknaden hos Franks Zoofor. Fransk Vädur är en stor kanin på cirka 5 kg. De är lugna och trevliga till sättet. Bilder på föräldrarna kan ses på www.bjorkmossen.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Våra belgiska jättekaninungar är redo att säljas! Dessa kaniner har vi: 2 svarta hanar 4 viltgråa hanar 3 viltgråa honor 1 madagaskar hane Kaninungarna är 11 veckor gamla! Belgisk jätte är världens största kaninras och de väger mellan 7-10 kg som vuxna. De är väldigt lugna, tama och perfekta som sällskapsdjur! Kaninungarna är renrasiga belgiska jättar och priset är 250 kr styck! Vid köp så medföljer en påse övergångsfoder samt lite tips & råd! Vid frågor eller intresse så ring, maila eller smsa!