Allt till salu inom "kaninungar till salu halland"

Sortering:
Varberg
2 dagar

minilop/dvärgvädur

450 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Kontorsstol Tjele

1 500 kr
Blocket.se
Butik Varberg
Igår

Hymer B 780 ML *AUT *Långbä...

1 795 000 kr
Blocket.se
Varberg
7 dagar

Kaninunge

400 kr
Blocket.se
Kungsbacka
25 dagar

Två söta kaninungar

1 500 kr
Blocket.se
Kungsbacka
1 månader

Dvärgvädur kaninunge hona

800 kr
Blocket.se
Laholm
1 månader

renrasig dvärgteddy

1 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
1 månader

Kaninungar, dvärgvädur

350 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Logitech webbkamera C920

390 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Varberg

Kaninungar och tillbehör

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan! Nu är årets första kaninugar här. glada och nyfikna små ungar Alla är inte med på bild så mejla så skickar jag fler. Jag har också burar och övriga tillbehör och hö mm om så önskas. Hör av er för info. Rasen är lejonhuvad vissa löwen och dem är små i storlek. de bor i garage nu och kan bo både ute och inne. Kom och titta ut era nya familjemedlemmar. Mejla eller ring. Kollar mejlen dagligen,
250 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Kungsbacka

Lejonhuvade kaninungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Lejonhuvade kaninungar säljes. Födda 4/4-11. Lev. klara tidigast fredag 20 maj. Härstammingsbevis kan fås med. Mer information om vad som medföljer finns på : www.queridoskaniner.weebly.com 1. Namn: "Queridos Macadamia Honey" Kallas: Honey Kön: Hona Färg: Blå Wienertecknad Ögon: bruna 2. Namn: "Queridos Toffee Walnut" Kallas: Toffee Kön: Hona Färg: Brun Otter Wienertecknad Ögon: bruna 3. Namn: "Queridos Cookie Cream" Kallas: Cookie Kön: Hane Färg: Svart Otter Wienertecknad Ögon: bruna Pris: 300 kr/styck. Mail som första kontakt! Finns att hämta i Onsala.
300 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Hallands län

Ursöta Kaninungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mina två flickors kaniner har fått 2 kullar kaninungar på mycket kort tid varpå vi nu säljer de som är nästan 8 veckor. Kaninerna har fram tills nu varit utekaniner. Vi har 5 st ungar, både honor och hanar. Det är renrasiga dvärgväddurs kaniner Färger: 4 st svarta och en svart/vit. Vi säljer dem gärna två och två, 100:-/par annars 100:-/st Kom gärna och kika på dem, de är så så sä söta! Först till kvarn!
100 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Laholm

Fransk Vädur kaninunge

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vi har nu en hane kvar. Han är leveransklar (8v 130426) och letar nu eget hem. Färgen är svart manteltecknad dvs svartbrokig. Finns han kvar på söndag 130505 så följer han med till djurmarknaden hos Franks Zoofor. Fransk Vädur är en stor kanin på cirka 5 kg. De är lugna och trevliga till sättet. Bilder på föräldrarna kan ses på www.bjorkmossen.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
250 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Varberg

Belgiska jättekaniner

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Våra belgiska jättekaninungar är redo att säljas! Dessa kaniner har vi: 2 svarta hanar 4 viltgråa hanar 3 viltgråa honor 1 madagaskar hane Kaninungarna är 11 veckor gamla! Belgisk jätte är världens största kaninras och de väger mellan 7-10 kg som vuxna. De är väldigt lugna, tama och perfekta som sällskapsdjur! Kaninungarna är renrasiga belgiska jättar och priset är 250 kr styck! Vid köp så medföljer en påse övergångsfoder samt lite tips & råd! Vid frågor eller intresse så ring, maila eller smsa!
250 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj